O tânără de 24 de ani a fost găsită moartă într-un cămin din Timișoara. Cine a alertat medicii

O tânără de 24 de ani a fost găsită moartă într-un cămin din Timișoara. Cine a alertat medicii
O tânără de 24 de ani a fost găsită moartă într-un cămin din Timișoara. Cine a alertat medicii

Caz șocant în Timișoara, acolo unde o studentă a fost găsită moartă în camera de cămin. Cel care s-a speriat tare de absența fetei, a fost chiar iubitul ei din Africa.

Moarte suspectă în Timișoara

Potrivit primelor informații, tânăra era originară din Africa și se afla la studii în Timișoara. Nimeni nu ar fi bănuit tragedia care avusese loc, dacă iubitul său din Africa nu ar fi apelat la 112, anunțând că partenera sa nu se simte bine.

O ambulanță a pornit spre destinație, dar s-a întors din drum, în momentul în care nimeni nu le-a răspuns la ușă.
A doua zi, tănărul a revenit cu un telefon, insistând în fața dispecerilor că iubita sa de 24 de ani nu mai răspunde la telefon. O altă ambulanță a fost trimisă la adresa oferită de bărbat, iar cadrele medicale au fost nevoite să solicite ajutorul pompierilor pentru a sparge ușa din camera de cămin.

Care au fost cauzele morții tinerei în vârstă de 24 de ani

Din păcate, fata a fost găsită fără suflare. Polițiștii au declarat că tânăra nu prezenta urme de violență, însă cauzele morții se vor stabili după efectuarea necropsiei.

Credit foto: tion.ro

Anunţul referitor la faptul că fata de 24 de ani nu se simte bine fost făcut încă de duminică, de iubitul acesteia, care a sunat la 112, din Africa. El le-a transmis celor de la serviciul de urgenţă că iubita lui se simte rău. Bărbatul le-a spus operatorilor 112 că tânăra locuieşte în Timişoara, pe Aleea FC Ripensia, la numărul 15.

La caz ar fi fost trimisă să intervină o ambulanţă privată, însă adresa era greşită. Luni, iubitul fetei a sunat din nou la 112. A cerut din nou ajutorul dispecerilor şi le-a spus că nu a mai reuşit să intre în legătură cu tânăra de 24 de ani. De această dată, la caz a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş.

Echipajul medical nu a putut intra în legătura cu fata şi, cum uşa de la camera de cămin era închisă, cei de la SAJ au solicitat ajutorul pompierilor”, scrie tion.ro

În acest moment, polițiștii de la IPJ Timiș au deschis un dosar de cercetare în rem. Căminul 15 din Complexul Studențesc din Timișoara aparține de Universitatea de Vest, principala instituție de învățământ superior și centru de cercetare din vestul României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI