28 oct. 2021 | 17:23

O tânără de 16 ani, ucisă pe o trecere de pietoni din Constanța. Șoferul se afla în stare de ebrietate

News
O tânără de 16 ani, ucisă pe o trecere de pietoni din Constanța. Șoferul se afla în stare de ebrietate

O tânără de doar 16 ani a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Constanța. Vinovatul a fost un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Adolescenta nu a decedat pe loc, însă, din păcate, s-a stins câteva zile mai târziu pe patul de spital.

Ucisă pe trecerea de pietoni

Incidentul a avut loc cu câteva zile în urmă, pe 21 octombrie, pe Șoseaua Mangaliei. Fata traversa strada legal, pe trecerea de pietoni din dreptul Școlii nr. 15 „Grigore Antipa”, moment în care un bărbat în vârstă de 54 de ani a lovit-o cu autoturismul.

Mama fetei a spus că tânăra se îndrepta către liceu atunci când a fost lovită de mașină. Cu toate că starea fetei era una gravă, familia acesteia sperau la o minune. Din păcate, adolescenta s-a stins din viață.

„Iubita mea, ce soartă ai avut. Dumnezeu să-țo lumineze calea către îngeri ,copil bun si frumos ! Am atâtea amintiri frumoase cu tine, am trăit împreună în aceeași casă, am dormit împreună, am mâncat împreună, te iubeam mai ceva ca pe o soră, nu credeam vreodată așa ceva ! Îmi pare rău că nu sunt lângă ține pe ultimul tău drum. Ce expresie dureroasă, nu pot, nu știu ce pot spune, sunt incapabilă să pot transmite cuvinte de încurajare familiei tale ..!Te voi iubi mereu scumpă mea ! Dacă te întâlnești cu mami acolo sus în cer să-i dai o îmbrățișare puternică din partea mea, știu că veți avea grijă de noi ! Vă iubesc ! Sincere condoleanțe familiei”, a scris una dintre prietenele Cristinei pe Facebook.

Un martor a povestit ce s-a întâmplat

Tânăra a fost transportată la spital, însă a murit din cauza rănilor grave. Colegii acesteia au strâns câte puțin pentru a ajuta familia fetei îndurerate. Apropriații și prietenii fetei au transmis zeci de mesaje de condoleanțe în memoria adolescentei.

Potrivit polițiștilor, bărbatul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, arătând că șoferul avea o alcoolemie de 0,13 mg/alcool pur în aerul expirat. Totodată, un martor la accident a povestit pe rețelele de socializare că șoferul nu a avut nicio reacție și a oprit abia după 20 de metri după trecere.

„Telefonul o fi pățit ceva? Şoferul era un tâmpit, oprise la 20-30 m după trecere, e clar ca omul era paralel cu șoferia tocmai de aceea (ca șofer profesionist) vă zic, lăsați telefonul cand traversați. Oricând ,un șofer poate să fie neatent (…)Eu eram acolo, am vazut cand îl urca în mașina politiei, nicio reactie nu a avut, a oprit masina la 20 m după trecere, de asta am zis, trebuie pietonul să fie atent, nu stii ce nebun se află la volan”, a povestit Al Nicu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro