O ştii de pe podiumurile de gimnastică. Monica Roșu, despre rolul de mamă! Marea campioană se gândește deja la cel de-al doilea copil? VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
23 09. 2023

Monica Roșu este una dintre fostele gimnaste de top ale României! Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, fosta gimnastă este o mândrie pentru România. Momentul culminant al carierei sale a fost la Jocurile Olimpice de vară din 2004 de la Atena, acolo unde a fost cea mai puternică concurentă la sărituri. A participat în acelaşi an şi la Campionatele Europene de Gimnastică din 2004 de la Amsterdam, unde a câştigat medalia de aur.

Monica Roșu, despre rolul de mamă. Fetița gimnastei o moștenește

Fosta mare campioană a avut parte și de ghinion în carieră, fiind nevoită să se retragă din activitate în 2005. Românca a lucrat o bună perioadă în televiziune, mai exact, la postul TVR. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Monica Roșu a făcut dezvăluiri din viața de familie.

De ziua internațională a frumuseții, Monica Roșu a fost prezentă la un eveniment monden organizat în București și ne-a vorbit despre revenirea în televiziune, dar și despre cel de-al doilea copil, la doi ani după ce a devenit mamă pentru prima dată. Monica Roșu a povestit despre fiica ei, Alya Maria. Micuța are deja o pasiune pentru gimnastică.

“Viața de mămică este frumoasă, agitată, palpitantă, este cu de toate. Mai ales cu foarte puțin timp pentru mine. Acum respir pentru că a început grădinița și mai pot face din treburi și din lucruri. Ne bucurăm de ea.

Nu știu dacă vrea să îmi calce pe urme, ea spune că vrea să facă gimnastică. Știe deja câteva elemente, pe care nu i le-am arătat eu. Fizionomia pe care o are ar ajuta-o în acest sport. Totuși, este mult prea mică. Unoeri spune că ar vrea să facă tenis. Ea m-a văzut o singuă data pe youtube, dar nu știa dacă e mami sau nu e mami, nu prea semănam.

Oricum, o să facă sport sigur, va face mișcare, dar depinde de ea dacă va face de performanță sau nu. Azi dimineață înainte să o duc la grădiniță îmi zicea să mai stăm puțin împreună. Este o perioadă mai grea, se obișnuiește cu colectivul. Eu mă obișnuiesc cu schimbările.

Eu văd pozele de la grădiniță, văd că este fericită și am încredere că este pe mâini bune și important este că ea se simte bine.”, a spus fosta gimnastă.

Monica Roșu

Monica Roșu revine pe micile ecrane!

Monica își dorește să își reia activitatea, mai ales că acum are mai mult timp liber, pentru că Alya este la grădiniță. Gimnasta ne-a spus când o vom revedea pe micile ecrane:

“Mi-aș dori să reîncep, mi-e dor, pregătită sunt probabil, dar depinde cum ne vom sincroniza cu programul. Nu mă grăbesc, dar mi-aș dori să am puțin timp pentru mine și pentru lucrurile pe care le făceam cu mare plăcere, dar am răbdare.

Toate se întâmplă la timpul lor!”, a mai spus Monica Roșu.

Citește și: Diana Bulimar revine la Antena 1. La ce emisiune va putea fi văzută fosta gimnastă: „A fost mult mai greu decât mă așteptam” EXCLUSIV VIDEO

Fosta campioană își dorește să devină mamă pentru a doua oară?

Fosta gimnastă a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doi ani. Monica Roșu ne-a spus dacă se gândește să facă și cel de-al doilea copil:

“Momentan nu… Este o întrebare destul de rapidă, pentru că nu am apucat să mă dezmeticesc. Știi cum este, poate în interiorul tău te mai gândești să mai aibă copilul pe cineva, să nu rămână singură, dar în ziua de azi este foarte greu să crești un copil dacă nu ai ajutor.

Luăm totul pe rând, ne bucurăm de ea, de fiecare etapă a vârstei. Când plecăm în vacanțe, plecăm toți 3. Când este o urgență și trebuie să plecăm amândoi, vine mama mea. Alya o strigă pe mama mea, “mama”,dar i-am explicat că este mama mea.”, ne-a mai dezvăluit aceasta, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu