Monica Roșu întâmpină greutăți de când e mămică. Fosta gimnastă a povestit tot ce pățește

Fosta gimnastă Monica Roșu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mamă pentru prima dată. Marea campioană a României a povestit tot ce pățește, după ce a născut-o pe fiica ei Alya Maria. Cu se confruntă fosta sportivă, în fiecare seară.

Monica Roșu întâmpină greutăți de când e mămică

Data de 8 februarie va fi o zi pe care Monica Roșu o va prețui tot restul vieții sale. Fosta gimnastă a devenit mamă pentru prima dată, iar ea și iubitul ei Vlad sunt în culmea fericirii de când a apărut în viața lor micuța Alya Maria. Recent, fosta campioană a României a venit la Teo Show la Kanal D alături de fiica ei, care a bucurat sufletele tuturor celor prezenți în platou.

Monica Roșu susține că rolul de mămică este cea mai mare provocare a vieții sale, iar partenerul ei o ajută foarte mult la creșterea fetiței sale. Deși se bucură de fiecare minut petrecut alături de fiica ei, fosta gimnastă mărturisește că nu mai are timp de nimic altceva, de când a devenit părinte.

Alya Maria e un nume care ne-a plăcut tare mult și am crezut că i se potrivește ei. E cumințică, liniștită. Are ochii căprui deocamdată, sper că se mai deschid la culoare, aș vrea să semene cu cei ai tatălui ei. Viața noastră s-a schimbat acum, ea e prioritarea noastră. Nici la duș nu mai pot să mă mai duc liniștită, nici să mă machiez. Nu mai ai timp de tabieturile tale. Mă ajută însă și tati ziua, pentru că el lucrează de acasă. În rest, mă descurc singură. Noaptea facem cu rândul. E destul de greu. Nu mă plâng, așa e viața de părinte”, a declarat Monica Roșu la Teo Show.

Cum o adoarme Monica Roșu pe fiica ei

Monica Roșu este foarte fericită că este mamă, iar bucuria imensă pe care o simte o împărtășește cu prietenii săi virtuali de pe Instagram, care adoră să privească poze cu ea și micuța Alya.

Chiar dacă ea și iubitul ei Vlad își împart sarcinile prin casă, tot Monica este cea care o adoarme pe cea mică de fiecare dată. Unde mai pui că fetița este atât de scumpă încât sportivei nici nu-i mai vine să o lase jos din brațe.

„Somnicul cel mai bun e la mami in brate 😍 mai ales cand sunt agitata 😊
Va pupam si va dorim o seara linistita ! 🤗”, a scris recent Monica Roșu pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI