04 iun. 2024 | 23:01

O recunoști pe fetița simpatică din imagine? A ajuns celebră și s-a certat cu multe vedete din România, din cauza meseriei sale

Monden
O recunoști pe fetița simpatică din imagine? A ajuns celebră și s-a certat cu multe vedete din România, din cauza meseriei sale
Cine este fetița din imagine?

Cine este fetița din imaginea de mai sus? Acum este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete, cu o carieră de succes și o familie frumoasă. De-a lungul timpului, s-a certat cu mai multe vedete, criticându-le stilul vestimentar.

Recunoașteți fetița din imagine?

S-a născut pe data de 28 iulie 1981 în Pitești, iar după ani mulți de muncă, acum este o personalitate cunoscută în lumea modei, activând ca stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune. De asemenea, este cunoscută ca fiind unul dintre cei mai influenți editori de modă din România.

Copilăria nu a fost una foarte ușoară pentru ea. A trecut prin momente dificile din cauza greutății. Era foarte slabă, motiv pentru care a ținut o cură de îngrășare drastică, care a dus la creșterea în greutate cu 20 de kilograme în doar 6 luni.

Mai târziu, când a ajuns la facultate, a pierdut 22 de kilograme în doar 2 luni, din cauza stresului. A absolvit secția de Modă din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București, însă a renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea.

A intrat în industria modei, iar în anul 2010 a fost ambasadoarea Rafael & Sons, cel mai mare importator de diamante din România. În 2013 a devenit Brand Ambassador pentru FILOFAX, iar între anii 2016 și 2018 a fost membră a juriului în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Probabil că v-ați dat seama deja de cine este vorba. Iulia Albu este recunoscută pentru aparițiile sale extravagante și pentru comentariile tăioase referitoare la vestimentația vedetelor, atât din România, cât și din afară.

Iulia Albu

Iulia Albu

Iulia Albu nu are o relație foarte bună cu părinții ei

Iulia Albu a participat la America Express alături de Mike. Înainte de a fi eliminați a primit o scrisoare emoționantă de la mama lui Mike, în care le-a spus cât de mult îi iubește.

Vorbele frumoase au emoționat-o pe Iulia, spunând că părinții ei nu au făcut niciodată un asemenea gest pentru ea și că nu are o relație bună cu ei.

„Eu, din păcate, nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, a declarat Iulia Albu cu lacrimi în ochi.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cununiile, interzise sâmbăta: Mirii pot atrage asupra lor un blestem
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro