O prezentatoare de știri din România are covid, chiar dacă s-a vaccinat. Ce s-a întâmplat

O prezentatoare de știri din România are covid, chiar dacă s-a vaccinat. Ce s-a întâmplat
O prezentatoare de știri din România are covid, chiar dacă s-a vaccinat. Ce s-a întâmplat

O prezentatoare de știri din România a luat covid-19, deși este vaccinată cu ambele doze.

Este vorba despre o știristă de la Antena 3, care a anunțat că a luat boala covid-19, asta deși își făcuse vaccinul încă din luna februarie.

O prezentatoare de știri din România are covid, chiar dacă s-a vaccinat

Din fericire, Maria Coman se simte bine din punct de vedere fizic. Vedeta a fost nevoită să își amâne weekendul programat la Paris.

Mai mult, ea se vaccinase încă din luna februarie și a reușit să nu ia virusul timp de mai bine de un an de zile de la debutul pandemiei.

”Am ratat liniștită, ca mulți alții, primele 3 valuri de pandemie, dar nu avea cum să fie atât de simplu încât să îl ratez și pe al patrulea.

Dar, să o luăm cu începutul. A venit și vaccinul, m -am și vaccinat, a mai trecut niște timp, a trecut și vârful crizei, părea că în sfârșit e o perioadă bună, așa că m-am apucat de cumpărat bilete de avion și planificat diverse”, a scris Maria Coman pe internet.

Ea planificase un city break în Paris, însă planurile i-au fost date peste cap în momentul în care și-a cumpărat un pepene și a observat că nu îl poate mirosi.

Cum și-a dat seama că are covid-19

Inițial, vedeta Antena 3 s-a gândit că fructul este de import. Apoi, și-a dat seama că nu a putut mirosi mai multe lucruri de-a lungul zilei.

„Cum concedii prea multe nu sunt pe timpul verii, m-am înghesuit cât am putut prin weekenduri, cu o singură excepție (pe lângă Grecia, care a rămas cum am stabilit mai sus), un week-end prelungit la Paris.

De plecat trebuia să plecăm joi, adică poimâine. Pe weather zicea cam 22 de grade și ploaie, mi-am notat să îmi iau umbrela, pentru că de obicei când îmi iau umbrela nu plouă. Și deja speram că o să îmi găsesc și un parfum nou și că, oricum, dacă nu îmi găsesc, măcar testez ce a mai apărut.

Și, cum mă gândeam eu așa la parfumuri, am avut un flashback. Că tocmai fusesem la film și nu am simțit miros de floricele. Că n-am simțit mirosul de la cremă după duș. Că menta din curte n-a avut niciun miros.

Că am luat pepeni și chiar m-am gândit “ia uite, frate, ce diferență față de ăia din Grecia, n-au niciun miros!” Zbang-zbang, revelație. Îmi fac test rapid, iese negativ. Dar zic să mă duc totuși a doua zi la PCR, care, evident, cum credeți, iese pozitiv.

All in all, aveți grijă, valul patru e deja aici. Eu sper să îmi recapăt mirosul și să fie doar asta și să-mi cresc numărul de anticorpi. Pe principiul tot răul spre bine, aia e” a scris Maria Coman pe rețelele sociale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI