O nouă vedetă din România are covid-19: ”Inevitabilul s-a întâmplat!” Fanii sunt șocați

O nouă vedetă din România are covid-19: ”Inevitabilul s-a întâmplat!” Fanii sunt șocați
Nouă vedetă de la noi infectată cu coronavirus

O nouă persoană publică din România a fost testată pozitiv cu coronavirus. Despre cine este vorba și cum și-a înștiințat fanii cu ultima veste care i-a cam șocat? Iată mesajul vedetei și comentariile celor care o urmăresc în mediul online.

Nouă vedetă de la noi infectată cu coronavirus

Ellie White a fost confirmată cu noul coronavirus. Aceasta le-a dat vestea fanilor care au rămas șocați în urma celor mărturisite de cântăreața lor preferată. Din păcate, încă o persoană publică de la noi se adaugă listei celor infectați cu COVID-19. Artista a anunțat în urmă cu puțin timp pe paginile sale de socializare faptul că a fost confirmată cu virusul care a făcut deja milioane de victime la nivel mondial. Fanii s-au arătat extrem de îngrijorați de cele scrise de solistă. Admiratorii au ținut să-i dea sfaturi acesteia și să o încurajeze, mai cu seamă că trebuie să se facă bine pentru a putea avea grijă de cei doi copilași ai săi. În schimb, Ellie le-a sugerat să se protejeze cât mai bine și să lucreze intens la imunitatea lor în aceste vremuri tulburi.

”Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!”, a scris Ellie White pe rețelele de socializare pentru a-și informa fanii care îi sunt aproape minut de minut.

Ei bine, se pare ca inevitabilul s-a intamplat si la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid, si este…

Publicată de Ellie White pe Marţi, 6 octombrie 2020

„Nu știu de ce, dar nu ești credibilă deloc…”

„Ati avut puterea sa mai scrieti cu covidul in corp , foarte periculos”, a fost un comentariu răutăcios al unui internaut. „pai nu toti care se imbolnavesc de covid trebuie sa traga sa moara.. sunt unii care au si imunitatea mai buna, si se pot trata acasa…”, i-a replicat artista. „Nu stiu de ce, dar nu esti credibila deloc. Bine ca ai tinut sa scrii asta pe fb, altfel nu te puteai trata”, a fost un alt comentariu în care solista era atacată. „sper macar sa primesc bani buni, ca de stat acasa bolnava oricum stau. Pana atunci, sa fii tu sanatoasa, ca nu ti-am cerut nici tie, nici nimanui nimic! dar hai ca-i mai bine cu ura si vorbe urate, nu-i asa?”, a răspuns vedeta care a încercat să-i lămurească pe toți cu privire la starea sa de sănătate, dar mai ales să le confirme încă o dată multora că virusul există și poate să infecteze pe oricine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI