O nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. E doliu, a murit și tatăl regretatei artiste

O nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. E doliu, a murit și tatăl regretatei artiste
Tatăl mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a murit la mai puțin un an de la decesul acesteia

O nouă tragedie s-a abătut asupra familiei greu încercate ale mezzosopranei Maria Maria Macsim Nicoară. Tatăl celebrei cântărețe a murit la mai puțin de un an de la decesul acesteia.

Tatăl mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a murit

Nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl artistei s-a stins acum, la mai puțin de un an de la decesul cântăreței. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile. Bărbatul a murit la vârsta de 80 de ani, iar anul care a trecut a fost extrem de greu pentru el.

Cel din urmă a suferit enorm după ce și-a pierdut fiica. Amintim că solista a trecut în neființă după mai bine de șapte luni de la un accident grav pe care l-a avut în propria casă.

Tatăl ei a murit pe data de 26 septembrie și a fost înmormântat în Cimitirul Sf Petru și Pavel în mormântul unde se odihnește fiica sa. Din păcate, el a plecat fără a i se îndeplini dorința de a cunoaște adevărul despre decesul copilului său.

Pe crucea bărbatului a fost lipită o fotografie cu cei doi. La peste șapte luni de la accidentul suferit, Maria Macsim Nicoară se stingea pe patul de spital în cursul nopții dintre 23 spre 24 septembrie 2020 din cauza unei embolii pulmonare.

„Nici până în prezent nu știm adevărul. E cea mai mare durere pentru moartea copilului în condiții suspecte. A trecut aproape un an de zile de când s-a petrecut acest caz, se presupune că a avut o farfurie în mână și coborând pe scări a avut mai multe fracturi pe scări, de ce farfuria nu s-a spart și a rămas intactă”, a declarat tatăl artistei la Acces Direct, în urmă cu ceva timp.

Detalii din cazul cântăreței

Cazul decesului solistei a fost considerat un accident casnic, dar ancheta s-a îndreptat ulterior împotriva soțului. Pianistul Constantin Nicoară a fost acuzat de violență și de faptul că a lăsat-o pe aceasta fără ajutor, după ce ar fi căzut pe scări. Ambulanța a fost chemată la 8 ore după ce s-a produs accidentul.

Solista a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar după 7 luni de spitalizare a murit din cauza complicațiilor. Inițial, partenerul său fusese acuzat de omor, dar dosarul a fost clasat din lipsă de probe. Dacă soțul sopranei va fi găsit vinovat riscă până la 20 de ani de închisoare. Bărbatul susține că este nevinovat.

„Mi-a dat de înșeles că soțul o înșela. Ea știa. După așa zisul accident, au apărut detalii și mai concrete despre faptul că a știut cine este exact femeia cu care o înșela. Ea a spus că va lua măsuri în privința acelei terțe persoane, amantei.

Ar fi fost amenințată că dacă dă curs amenințărilor tale legate de această amantă atunci eu voi lua anumite măsuri.”, a declarat una dintre prietenele bune ale artistei, potrivit Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI