01 sept. 2021 | 20:12

O nouă plecare bombă de la Pro TV. A primit o ofertă mai bună de la rivalii de la Antena 1

Emisiuni TV
O nouă plecare bombă de la Pro TV. A primit o ofertă mai bună de la rivalii de la Antena 1
Experimentata producătoare pleacă la Antena 1

În spațiul meida românesc PRO TV și Antena 1 sunt două repere importante. De-a lungul vremii vedete importante din showbiz-ul românesc au colaborat cu cele două posturi. Dar se pare că în ultima vreme postul din Pache Protopopescu a rămas fără un număr important de oameni. Printre cele mai recente plecări este și cea a unui producător cu peste 20 de ani de activitate. Este vorba de Andreea Godeanu, în a cărei CV se numără producții mari, cum ar fi „Românii au Talent”, „Ce spun românii”, și multe altele.

Andreea Godeanu, unul din cei mai importanți producători ai PRO TV

Telespectatorii celor mai importante producții difuzate de PRO TV nu știu multe despre bucătăria interioară a producțiilor ca „Românii au Talent”, „Fort Boyard”, sau „Ce spun românii” și „Pe Bune”. În spatele acestor producții au stat și stau oameni cu o experiență imensă în producțiile de televiziune.

Printre aceștia se numără și Andreea Godeanu, unul din cei mai epxerimentați producători tv din România. Experimentata producătoare a fost creierul din spatele unor producții de succes.

Emsiunea pe care o realiza Teo Trandafir în perioada în care vedeta se afla în echipa PRO TV a avut-o ca producătoare pe Andreea Godeanu. Ulterior Andreea Godeanu produce aceeași emisiune și la Romantica și Kanal D.

Experimentata producătoare în spatele unor producții de mare anvergură

În 2015 revine în echipa din Pache Protopopescu și este la cârma unor producții de mare anvergură, precum „Românii au Talent”, în sezoanele 6, 7 și 8.

Tot aici s-a aflat la cârma emisiunii realizate de Cabral, „Ce spun românii”, dar și producția „Pe Bune”. Cătălin Măruță a fost coordonat în ultimii doi ani în emisunea „La Măruță” tot de Andreea Godeanu, și a mai realizat și emisiunea „Lecții de Viață”.

PRO TV a mai primit o lovitură în aceste zile

Cei de la PaginadeMedia.ro spun că Andreea Godeanu, după mai bine de 20 de ani de colaborare cu PRO TV, a decis să se alăture echipei coordonate de Mona Segall, la Antena 1.

Pentru aceeași publicație, Andreea Godeanu a confirmat plecarea. Surse din Antena 1 spun că experimentata producătoare se va ocupa de cea mai nouă producție Antena 1, ș. Este vorba de „Preţul cel bun”, emisiune ce-i are ca prezentatori pe Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

În afară de Andreea Godeanu, au mai plecat de la PRO TV un regizor, Alex Fotea, după şapte ani de colaborare, dar și Emilia Vlad. Cea din urmă a fost producător general la „Imperiul leilor” şi la „Ferma”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro