05 feb. 2024 | 21:24

O nouă plângere penală pe numele lui Florin Salam. Cum ar fi dat țeapă de 5.500 de euro

Monden
O nouă plângere penală pe numele lui Florin Salam. Cum ar fi dat țeapă de 5.500 de euro
O nouă plângere penală pe numele lui Florin Salam. Cum ar fi dat țeapă de 5.500 de euro

Problemele se țin scai de Florin Salam. Manelistul are tot mai multe probleme cu legea în ultima perioadă și o mulțime de acuzații grave sunt făcute la adresa lui. Mai nou, a apărut o nouă plângere penală pe numele lui, după ce ar fi dat o țeapă de 5.500 de euro.

Florin Salam, noi probleme cu legea

Problemele nu îi dau deloc pace lui Florin Salam, mai ales în ultima perioadă. După acuzațiile de agresiune de luna trecută, manelistul se confruntă acum cu o plângere pentru înșelăciune în valoare de 5.500 de euro.

Florin Salam, faimosul manelist, se află din nou în mijlocul unui scandal, după ce un bărbat din Dâmbovița a depus o plângere penală împotriva artistului. Acesta îl acuză pe cântăreț de înșelăciune în urma unui aranjament pentru a cânta la nunta acestuia.

Conform declarațiilor bărbatului plângător, înțelegerea cu Florin Salam implica prestația artistului la nunta sa, pentru care i-ar fi plătit suma de 5.500 de euro, distribuită în trei tranșe.

Vezi și: Dezvăluirile avocatei lui Florin Salam: ”Soția nu-l va părăsi niciodată, Florin Salam nu e oricine, de la colț!”. Ce cazuri celebre a mai rezolvat Beatrice Comăniceanu EXCLUSIV

Totul părea în regulă până pe 21 august, data evenimentului. Manelistul ar fi anunțat că întârzie, iar apoi ar fi închis telefonul, renunțând să mai participe la eveniment. Această situație a determinat bărbatul să depună o plângere penală pentru înșelăciune, susținând că Salam a încălcat acordul lor contractual.

Este important de menționat că acest incident survine la doar o lună după ce o femeie din București l-a acuzat pe Florin Salam de agresiune, aducând artistul în atenția poliției și a opiniei publice. Manelistul a negat declarațiile acesteia, dar despre scandalul recent nu a făcut declarații.

Ce spune presupusul bărbat țepuit

Păgubitul, care susține că a fost înșelat cu suma considerabilă de 5.500 de euro, speră acum că justiția îi va reda dreptatea. Conform declarațiilor avocatului părții vătămate, Salam a fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat în legătură cu această controversată înțelegere financiară, dar artistul nu s-ar fi prezentat niciodată.

Acest aspect a determinat autoritățile să ia în considerare emiterea unui mandat pentru aducerea manelistului la secția de poliție, conform procedurilor legale.

Cazul este complicat de faptul că cei doi nu au încheiat un contract scris, ci doar o înțelegere verbală. Aceasta a limitat posibilitatea păgubitului de a se adresa instanței civile pentru soluționarea litigiului. Prin urmare, a fost formulată o plângere penală pentru înșelăciune, în speranța că, în baza probei disponibile, victima va reuși să-și recupereze suma pierdută.

Află și: Florin Salam, audiat la Poliție, după ce ar fi lovit o tânără la un hotel. Cum se apără manelistul: „Nu a formulat-o bine”

În ciuda absenței unui contract scris, avocatul păgubitului afirmă că există suficiente dovezi care atestă acordul verbal dintre cele două părți. Între timp, povestea continuă să facă valuri în mediul public, amplificând presiunea asupra lui Florin Salam și punând la încercare reputația sa în industria muzicală.

Cu miza atât de mare și cu atenția publicului îndreptată către acest caz, rămâne de văzut cum va evolua situația și dacă artistul va face față consecințelor legale ale acuzațiilor aduse împotriva sa.

„I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, povestește victima.

Bărbatul spune că nu are pretenții la daune, ci își vrea doar banii înapoi, pentru că nu a primit niciun serviciu pentru ei. Acesta spune că are dovezi, mesaje pe rețelele de socializare, chiar și convorbiri și un anunț făcut de către manelist, prin care anunța publicul că va fi prezent la acel eveniment.

„Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…”, mai spune bărbatul, potrivit Antena3.ro.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"
EVZ.ro
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat într-o altă etapă
Digisport.ro
Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală
Adevarul
Dilema incredibilă a unui român din Spania: „Am aflat că nu sunt tatăl copiilor mei, ce să fac?“
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Orașul unde se află cea mai frumoasă gară din România. Este un centru feroviar important și unește atât punctele interne, cât și țara noastră cu vestul european
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Meghan Markle vrea la Casa Albă. Ce rol ar juca Harry
EVZ.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Asociația de proprietari are interzis. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Capital.ro
Horoscop 20 mai 2024. Berbecii își ascultă inima, Balanțele trăiesc fiecare clipă la maximum
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro