O nouă lovitură pentru Nicușor Dan. Gabriela Szabo a câștigat procesul şi își reia funcția la CSM București. Câţi bani are de dat primarul

O nouă lovitură pentru Nicușor Dan. Gabriela Szabo a câștigat procesul şi își reia funcția la CSM București. Câţi bani are de dat primarul
O nouă lovitură pentru Nicușor Dan. Gabriela Szabo a câștigat procesul şi își reia funcția la CSM București.

O nouă lovitură pentru Nicușor Dan. Gabriela Szabo a câștigat procesul intentat de către primarul general al Capitalei, potrivit unui anunț făcut miercuri, 23 noiembrie. Fosta campioană mondială şi olimpică la atletism își va relua funcția la Clubul Sportiv Municipal (CSM) București. Vezi câți bani are de plătit edilul susținut de PNL.

O nouă lovitură pentru Nicușor Dan

Lovitură uriașă pentru Nicușor Dan, după ce a sesizat DNA pentru neregulile de la CSM București. Scandalul cu Gabriela Szabo a luat sfârșit. Fosta mare campioană la atletism a anunțat, miercuri, 23 noiembrie, că a câștigat procesul intentat de primarul general al Capitalei.

Conflictul a debutat ca urmare a unei verificări a Corpului de Control privind activitatea clubului sportiv în perioada 2017-2022. Edilul Capitalei a acuzat, printre altele, că CSM a plătit, în anul 2018, prime în valoare totală de 1.076.330 de lei unor salariați care nu ar fi avut dreptul la veniturile cu pricina. Mai mult, a fost pus sub semnul întrebării un contract încheiat cu o firmă cu care Gabriela Szabo a încheiat un contract de cesiune de drepturi de autor.

Numai că s-a dovedit că instanța de la Tribunalul București nu este de aceeași părere cu Nicușor Dan. Primarul general al Capitalei a primit o lovitură colosală din partea magistraților, care l-au obligat să plătească o sumă nu mai mică de 10.000 de lei, reprezentând daune morale. Pe lângă aceasta, edilul trebuie să achite și cheltuielile de judecată.

„Obliga pârâtul, Primarul General al Municipiului București, Nicușor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului București Nicușor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proportional cu pretențiile admise”, se arată în soluția pe scurt pronunțată de magistrați.

Gabriela Szabo revine la CSM București

Anunțul privind câștigarea procesului cu pricina a fost făcut public de Gabriela Szabo, pe pagina sa de Instagram. Instanța de la Tribunalul București a decis ca fosta mare campioană să revină în funcția de director general la CSM București.

„Obliga pârâtul, Nicușor Dan – Primarul Geneŕal al Municipiului București să o încadreze pe reclamanta Gabriela Szabo în funcția deținută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal București”, se mai arată în soluția pe scurt.

În mesajul publicat de șefa CSM București, aceasta și-a exprimat convingerea că fiecare om are dreptul la prezumția de nevinovăție, la demnitate și onoare. Gabriela Szabo le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în circumstanțele plângerilor înaintate de Nicușor Dan.

Urmăriți Playtech.ro și pe