O nouă ipoteză în Cazul Caracal. Anchetatorii au mers la mormântul părinților lui Dincă. Ce probe au găsit

O nouă ipoteză în Cazul Caracal. Anchetatorii au mers la mormântul părinților lui Dincă. Ce probe au găsit

Anchetatorii iau în calcul noi piste pentru cazul Caracal. Există chiar informații potrivit cărora Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, ar fi incendiat oasele altei persoane. Pentru a induce autoritățile în eroare, la începutul anchetei, fostul mecanic auto din Caracal le oferea informații false.

O nouă ipoteză în Cazul Caracal

O nouă ipoteză în Cazul Caracal. Anchetatorii au mers la mormântul părinților lui Dincă. Ce probe au găsit

Tragedia de la Caracal a zguduit o țară întreagă, iar la aproape trei luni de când Gheorghe Dincă a fost dus în arest, încă nu au fost puse cap la cap toate piesele acestui puzzle macabru. Familiile îndurerate ale victimelor nu au nici până în prezent un răspuns clar legat de modul în care au sfârșit Alexandra și Luiza. Fetele de 15 și 18 ani au dispărut fără urmă și nu e anulată nici ipoteza că în butoi ar fi putut fi incendiat osemintele altei persoane.

Din acest motiv, autoritățile au verificat și mormântul părinților lui Gheorghe Dincă. Oamenii legii au pornit de la câteva ponturi pe care le-au primit, chiar în primele zile, după ce criminalul din Caracal a fost arestat. Pe 27 iulie, la scurt timp după ce a fost dus în spatele gratiilor, Dincă a mărturisit că le-a ucis pe cele două adolescente.

În dosarul DIICOT există și declarația bărbatului, potrivit căreia le-a ucis și incendiat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. După ample cercetări în locuința fostului tinichigiu, dar și prin apropierea locuinței acestuia, a fost decis să fie făcute cercetări și la un cimitir din apropiere de Caracal, situat la câteva minute de mers cu mașina de casa lui Dincă.

Ce s-a găsit în cimitirul în care sunt îngropați părinții lui Dincă

Oamenii legii au vrut să vadă dacă ajutat de câțiva complici, Gheorghe Dincă ar fi putut să mute o lespede grea ce acoperă locul de veci. A fost analizată și ipoteza potrivit căreia oasele găsite în butoiul din curtea bărbatului din Caracal, dar și în liziera pădurii de lângă localitate, ar fi putut fi aduse din cimitir. A fost dezbătută chiar posibilitatea că distrugerea cadavrelor ar fi putut fi doar o înscenare pentru a orienta ancheta doar pe varianta crimelor, potrivit libertatea.ro.

Ce se știe concret, însă, este că nu poate fi stabilită nici vechimea osemintelor descoperite în butoi. Nici persoana de la care acestea provin nu poate fi identificată prin intermediul testelor de specialitate realizate în cadrul anchetei DIICOT de proporții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI