Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal. S-a găsit cea mai solidă probă în curtea lui Dincă. “Acesta e adevărul”

Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal. S-a găsit cea mai solidă probă în curtea lui Dincă. “Acesta e adevărul”
Probă solidă găsită în curtea lui Gheorghe Dincă

Descoperire șocantă în cazul Caracal! Au fost găsite, în sfârșit, dovezi de necontestat în curtea lui Gheorghe Dincă. Iată informațiile care spulberă orice incertitudine și conturează din ce în ce mai mult scenele groazei!

Probă solidă găsită în curtea lui Gheorghe Dincă

După ce zilele trecute două românce susțineau faptul că s-au întâlnit cu o fată cu semnalmentele Alexandrei Măceșanu, azi a apărut o probă de necontestat în cazul care a cuprins o țară întreagă. Familia s-a agățat în tot acest timp de orice care le-ar fi ținut speranța vie, dar chinul pare că acum începe. Zilele trecute, rudele victimei lui Dincă au avut un motiv ca să zâmbeasă, pentru că proprietarea unui club din Italia, alături de o altă româncă, susțineau că au văzut-o pe Alexandra. La scurt timp după, cele  două femei au abandonat povestea și au dispărut fără urmă.

Azi, din păcate, s-a descoperit o bucată din mandibula fetei. Potrivit unor surse citate de româniatv.ro, „un fragment din maxilarul Alexandrei Măceşanu a fost găsit în butoiul în care Gheorghe Dincă spune că ar fi ars-o pe Alexandra”.

Probă solidă în cazul Caracal, găsită în curtea lui Dincă!
Probă solidă în cazul Caracal, găsită în curtea lui Dincă!

„Toate indiciile duc la o crimă cu sânge rece”

Mai mult decât atât, se pare că bucăți din pielea fetei ar fi fost găsite în autoheviculul criminalului. „Nu mai este în viață! Aceasta este realitatea. Toate indiciile duc la o crimă cu sânge rece, doar s-au găsit și fragmente din gura ei în butoi. Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri, dar le trebuie spuse.

De pildă, la ultimele analize, bucăți din mandibulă au fost găsite în recipientul în care săraca fată și-a găsit sfârșitul”, susțin surse din anchetă. Aceleași surse mai susțin că există dovezi extrem de clare care să ateste faptul că Alexandra Măceșanu a fost arsă în butoiul descoperit în curtea criminalului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI