O nouă emisiune, la PRO TV! Când va începe următorul show de talente… în afaceri

Sursa foto: ABC

PRO TV pregătește un nou „talent show”, dar cu antreprenori. Noul format de emisiune este unul importat și se află în primele faze ale producției.

Noul show de la PRO TV se află încă în faza de pre-producție și e inspirat din formatul internațional Shark Tank, ceea ce, în traducere în română, înseamnă „Acvariul cu rechini”.

Formatul american se difuzează deja în America și a ajuns la al zecelea sezon, potrivit Pagina de Media.

Ce se va întâmpla în show-ul de la PRO TV

În noul show de la PRO TV, e prezentat un grup de posibili investitori, denumiți „rechini”. Ei vor analiza propunerile de afaceri ale unor antreprenori care caută bani pentru a-și pune în practică ideile.

Formatul e construit în așa fel încât un antreprenor poate pleca din emisiunie cu bani de la unul din investitori sau fără nicio sumă primită. Potrivit informațiilor primite de sursa citată, producția din România, care va fi difuzată de PRO TV, se află acum în faza preselecțiilor.

Nu e pentru prima dată când o televiziune încearcă acest tip de format în România. În trecut, a mai existat o emisiune asemănătoare cu formatul american Shark Tank și a fost difuzată de TVR. Emisiunea se numea „Arena Leilor”, dar a fost scoasă din grilă.

Arena leillor era creată după un alt format internațional, Dragon’s Den, care a debutat în Japonia. În show-ul de pe TVR, viitori antreprenori își prezentau ideile în fața a trei oameni de afaceri din diverse domenii. Deocamdată, nu se știe când va debuta show-ul de la PRO TV, iar producătorii nu au oferit niciun indiciu legat de cine va prezenta emisiunea, când se va difuza aceasta, durata ei sau numărul de concurenți prezenți în cadrul emisiunii.

De asemenea, nu se cunosc nici imvestitorii dispuși să participe la un asemenea format de emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI