O nouă despărțire neașteptată în showbiz. Meryl Streep s-a separat de soțul ei

de: Corina Oprea
22 10. 2023

În ultima vreme, tot mai multe cupluri celebre au ajuns la final de drum. Publicul a fost martorul unor despărțiri șocante, la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Aflăm acum că și Meryl Streep și soțul ei divorțează, după 45 de ani de căsnicie.

Meryl Streep și Don Gummer divorțează

Un nou divorț surprinde o lume întreagă. Este vorba despre celebra actriță Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, cu care s-a iubit în ultimii 45 de ani. Se vorbește de mult timp despre separarea lor, dar abia acum a fost confirmată.

Cea mai nominalizata actriță din istoria filmului ar fi fost cea care a decis să pună punct mariajului, după mai bine de patru decenii în care părea nedespărțită de soțul ei. Nu se cunosc, însă, mai multe detalii despre proces.

Streep şi Gummer au patru copii: fiul Henry şi fiicele Mamie, Grace şi Louisa. Niciunul dintre membrii familiei nu a făcut declarații despre această situație, păstrând discreția, ca de obicei.

Erau despărțiți de mai bine de șase ani

Cei doi soți nu au mai fost văzuți împreună în public, ceea ce le-a dat de gând oamenilor. Ultima dată, au apărut ca un cuplu la Oscarurile din 2018. Cu toate acestea, actrița nu a dat semne și a purtat verigheta mereu, inclusiv vineri, la Premiile Princesa de Asturias din 2023, în Spania.

Vezi și: Ce s-a întâmplat, în sala de judecată, la procesul de divorț al soților Isabela și Daniel Onoriu. Soția fostului pilot de raliuri e total dezamăgită EXCLUSIV

Meryl Streep nu ar mai fi cu Don Gummer de mai bine de șase ani. Deși au ales vieți separate și și-au dat seama că le este mai bine singuri, au decis să rămână mereu aproape și să se ajute în orice moment.

Despărțirea lor a fost confirmată de un reprezentant de-ai actriței. Acesta a explicat că nu mai sunt împreună de mult timp, dar nu a oferit mai multe detalii despre separarea.

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt separaţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, a declarat un reprezentant al lui Streep pentru PEOPLE.

Drama neștiută a lui Meryl Streep

Meryl Streep a fost mereu o femeie puternică și a lăsat impresia că nimic o poate doborî. Chiar dacă nu s-a dat niciodată bătută, a avut parte de lovituri grele de la viață și a suferit mult, încă de pe vremea când era foarte tânără.

Citește și: Marea iubire a lui Nichita Stănescu. Dora era mai mică cu 23 de ani, dar era „exact jumătatea lui.” Povestea de dragoste pe care puțini români o știu

Mereu a fost o fire discretă, dar a vorbit deschis despre marea sa iubire. Celebra actriță nu a ezitat să împărtășească povestea sa de iubire cu colegul său de breaslă, John Cazale.

Cei doi s-au îndrăgostit nebunește, ignorând complet diferența de vârstă de 12 ani dintre ei. În momentul respectiv, Meryl avea 29 de ani, în timp ce el avea 41 de ani.

Relația lor a evoluat rapid și toată lumea știa cât de mult se iubesc cei doi. Actrița mărturisea că ar fi fost dispusă să facă orice pentru iubitul ei, care a părăsit-o mult prea devreme.

„Aş fi făcut orice pentru John, povestea Meryl Streep.

Ce sacrificii a făcut actrița de dragul iubirii

John Cazale a aflat că are cancer la plămâni și metastază. De atunci, iubita lui nu l-a părăsit nicio clipă și i-a rămas alături cum a știut mai bine. Tratamentele erau tot mai costisitoare, iar Meryl Streep a făcut tot posibilul ca să le poată plăti.

Astfel, Meryl a luat decizia de a pleca în Austria pentru a filma Ho­locauste. Toți banii mergeau spre medici și tratamente dar, când și-a dat seama că iubitul ei nu mai are mult de trăit, a revenit alături de el.

De atunci, au fost de nedespărțit. Timp de cinci luni l-a vegheat neîncetat și, chiar dacă mulți i-au spus că a dus totul la extreme, nu a regretat nicio clipă tot ce a făcut pentru John Cazare.

„Unii susțin că am dus totul la extrem. Dar dacă ar fi fost vorba despre o mamă şi fiul ei s-ar mai fi pua asta în discuție? Asta înseamnă iubirea, sub orice formă ar fi ea, a subliniat Meryl Streep.

Actorul s-a stins din viață în 1978, iar actrița a avut nevoie de ajutorul fratelui ei, care s-a mutat la ea și cu sculptorul Don Gummer. Cu această ocazie și-a cunoscut soțul, de care divorțează acum.