”O mână criminală!” Gabriela Firea, declarații uluitoare după ce medicii i-au găsit o sârmă în colon

”O mână criminală!” Gabriela Firea, declarații uluitoare după ce medicii i-au găsit o sârmă în colon

Gabriela Firea a revenit cu explicații despre bucata de sârmă pe care medicii i-au descoperit-o în colon. Primarul-general al Capitalei a povestit că sârma avea patru centimetri.

Gabriela Firea a dat detalii despre sârma pe care susține că medicii i-au găsit-o în colon. Edilul-șef al Capitalei afirmă că aceasta avea o lungime de patru centimetri și, din acest motiv, nu exclude să fie operată din nou.

Gabriela Firea susține că e atentă la alimentele pe care le mănâncă și nu înțelege cum de a putut ajunge sârma acolo. Mai ales că, fiind destul de mare, i-ar fi fost imposibil să nu o observe în farfurie sau atunci când a înghițit-o. În acest context, Gabriela Firea nu exclude „o mână criminală”.

De ce crede Firea că sârma a fost pusă de „o mână criminală”

Primarul-general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaște că problemele sale de sănătate s-au transformat într-o adevărată epopee. Edilul-șef a vorbit, la Antena 3, despre probleme de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă.

„Din păcate, nu s-a finalizat această epopee. Sper să fiu programată, poate peste o lună, la intervenția finală, care va fi și mai dificilă și care să spunem că va pune capăt acestui șir mai lung de când starea mea de sănătate a fost mai precară”.
Gabriela Firea, primarul Capitalei

Gabriela Firea a răspuns și la întrebările legate de sârma de patru centimetri pe care medicii i-au găsit-o în colon.

„Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate, e foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Sunt persoane care spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții, căldură, se poate transforma în sârmă foarte mică, încât să poată fi introdusă în mâncare. Nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo, medicii nu au explicații”.
Gabriela Firea, primarul Capitalei

Primarul-general al Capitalei a concluzionat: totul rămâne un mister. A fost întrebată, între altele, și dacă consideră că ceea ce i s-a întâmplat poate fi considerat un atentat la viața sa.

„Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. (…) Eu sunt un om precaut, nu aș fi mâncat cu înghițituri așa încât să nu simt un aliaj. E de câteva luni. Mai am nevoie de o operație pentru sudarea colonului, care este în repaus. Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni nu ar exclude nicio variantă, cea a unei întâmplari, dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă într-un aliment. Ea, în colon, era identificată desfășurată, nu strânsă”.
Gabriela Firea, primarul Capitalei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI