Gabriela Firea a fost externată. Ce mesaj a transmis primarul Capitalei

Gabriela Firea a fost externată. Ce mesaj a transmis primarul Capitalei
FOTO: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea a fost externată, după o săptămână în care a stat sub supravegherea medicilor de la Spitalul Cantacuzino, unde a fost supusă unei operații gastro-intestinale. Primarul Capitalei a postat un mesaj pe Facebook după externare, în care le-a mulțumit medicilor în grija cărora s-a aflat.

„A sosit și ziua mult așteptată a externării din spital, după intervenția chirurgicală de săptamâna trecută! Sunt momente în viață în care cuvintele sunt prea mărunte pentru a descrie recunoștința pe care o port în suflet. Cumpenele nu se programează. Sunt zile în care te poți prăbuși fără voie, deși toată lumea te știe puternic. Sunt ore în care totul scapă de sub control și minute decisive pentru tot ce va urma. Fără OAMENII din acest instantaneu nu pot spune cum ar fi fost azi starea și chiar viața mea”, și-a început gabriela Firea postarea de pe contul personal de Facebook.

Gabriela Firea le-a mulțumit medicilor după ce a fost externată

Edilul șef al Capitalei a mulțumit echipei de medici de la Spitalul Cantacuzino și celor care au fost alături de ea pe patul de spital.

„(…) După starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit în urgență joi seara și cea de-a doua intervenție chirurgicală efectuată (după laparoscopica din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slavă Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament și mai îndelungate! (…)

Regret că, din cauza perfuziilor, tratamentelor, etc, era complicat să folosesc des telefonul, pentru a răspunde mesajelor de susținere. O fac acum, înzecit! Firește, nimic nu este posibil fără Dumnezeu, căruia îi aduc mulțumiri neîncetate din toată ființa mea. 
M-am simțit ocrotită în cele mai dificile momente și sunt bucuroasă că nu am deznădăjduit. Vorba de aur a duhovnicului sfânt: Răbdare, răbdare, răbdărică… răbdarea este ruptă din rai”, a mai scris Firea după externare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI