O mai țineți minte pe Nadine? La 4 ani de la plecarea de la PRO TV se întoarce în televiziune

Nadine se întoarce în televiziune. Va prezenta la TVR 1 emisiunea care îi poartă numele

Nadine Voindrouh revine pe micile ecrane. Îndrăgita vedetă va putea fi urmărită la postul de televiziune TVR 1, în cadrul emisiunii care îi va purta numele. Nadine va debuta la postul public de televiziune pe data de 14 octombrie, emisiunea urmând să fie difuzată de luni până vineri, del a ora 18:35.

Nadine se întoarce în televiziune. Va prezenta la TVR 1 emisiunea care îi poartă numele

„Nadine şi sora ei au fost abandonate la o vârstă fragedă de bunica lor, care l-a păstrat doar pe fratele lor. Nu este prima şi nici singura dificultate din viaţa ei. A mai trecut prin situaţii limită cu curaj şi le-a depăşit cu brio”, anunță TVR într-un comunicat.

În debutul show-ului care va fi difuzat de TVR 1 începând cu data de 14 octombrie, Nadine va lansa tema „Cum scăpăm de rușinile închipuite”. Revenirea vedetei pe micile ecrane se produce la 4 ani de la plecarea de la Pro TV.

Nadine Voindrouh este cântăreață și actriță de teatru și film. A debutat în showbiz în 1995, odată cu participarea la celebra emisiune Școala Vedetelor, de la TVR 1, realizată de Titus Munteanu, care promova tineri cu voci de excepție. S-a născut în București, tatăl său fiind de origine africană, iar mama româncă. Nadine a rămas orfană când avea doar șase ani și a trăit într-un orfelinat. Ea a locuit în Statele Unite timp de șapte ani. În iunie 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoș Apostolescu. Cei doi au împreună un fiu născut în anul 2010.

„Când m-am maritat, știam că în timp, tot ce simt pentru el, soțul/ iubitul se va transforma în altceva. Știam, deoarece nu m-am măritat de la 20 de ani, fără să am habar pe ce lume trăiesc. Când monotonia s-a instalat, în loc să-i reproșez lui Apostolescu că nu-mi mai zice, că nu-mi mai face, mi-am suflecat mânecile și m-am reorientat către mine și către familie. Am luat punctul de concentrate de pe el și “neputințele” lui, cât și de pe starea mea de… plictis”, a declarat Nadine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI