03 feb. 2023 | 12:01

O mai ţii minte pe Jade din Clona? Cât de mult s-a schimbat actriţa Giovanna Antonelli. O mai recunoşti?

Monden
O mai ţii minte pe Jade din Clona? Cât de mult s-a schimbat actriţa Giovanna Antonelli. O mai recunoşti?
Cum arata Jade din Clona la 46 de ani

La începutul anilor 2000, telenovela Clona devenea cea mai controversată și celebră telenovelă din lume, făcând istorie în România. Cum arată astăzi actrița Giovanna Antonelli, frumoasa braziliancă în vârstă de 46 de ani. A descoperit elixirul tinereții veșnice.

Cum arată Jade din Clona la 46 de ani

Povestea controversată de dragoste dintre Jade și Lucas a cucerit o întreagă planetă, în anii 2001 – 2002, când Giovanna Antonelli și Murilo Benicio i-au adus la viață pe protagoniștii destinați să trăiască o iubire imposibilă, separată de barierele religiei, culturii și a regulilor nescrise ale acelor vremuri.

În serialul Clona, o întâlnim pe tânăra musulmancă Jade, care a fost crescută în Occident și obligată să se supună regulilor islamice după moartea mamei sale, lucru pe care nu l-a putut accepta cu ușurință.

Cei doi actori s-au iubit și în viața reală, nu doar în serial, devenind unul dintre cele mai faimoase cupluri ale noului mileniu.

Cu toate acestea, deși flacăra iubirii s-a aprins pe platourile de filmare ale telenovelei Clona, în 2005, Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au decis să meargă pe căi separate. Cea mai mare realizare a foștilor parteneri este, bineînțeles, fiul lor, Pietro.

Fiul actriței din Clona este un adevărat cavaler, adolescentul fiind aproape de vârsta majoratului. La cei 17 ani împliniți pe care-i are, Pietro Antonelli Benicio este un tânăr galant și chipeș, care a moștenit zâmbetul și frumusețea mamei sale.

Giovanna Antonelli apare deseori alături de fiul ei în fotografii, pe rețelele sociale, fiind o mămică extrem de mândră.

Citește și O mai ţii minte pe actriţa din „Sclava Isaura”? Cum arată Lucelia Santos la 47 de ani de la terminarea filmărilor. Nu o recunoşti

A luat lecții de dans oriental pentru a putea dansa ca Jade

Brazilianca mai are încă două fete gemene, Antonia și Sophia, din mariajul cu regizorul Leonardo Nogueira. Fiicele frumoasei actrițe au împlinit vârsta de 12 ani în luna octombrie a anului trecut.

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de la terminarea filmărilor pentru Clona, Giovanna Antonelli arată la fel de bine ca la 26 de ani.

Superba actriță pare să fi găsit elixirul pentru tinerețea eternă, întrucât trăsăturile aproape că nu i s-au schimbat. Mai mult de atât, interpreta lui Jade și-a păstrat aceeași siluetă perfectă, cu formele voluptoase ale unei dansatoare orientale.

Giovanna Antonelli a muncit din greu pentru a intra în pielea personajului Jade, luând lecții de dans oriental timp de multe luni, pentru a-și putea undui șoldurile ca o adevărată arăboaică.

Citește și Îţi mai aduci aminte de Joana Benedek? Cum arată acum actriţa din România care a jucat în cele mai faimoase telenovele

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro