O mai știi pe Ana Maria Georgescu? Cum arată artista care cânta „Ochii tăi“, după ce a devenit mamă

O mai știi pe Ana Maria Georgescu Cum arată artista care cânta „Ochii tăi“, după ce a devenit mamă

Ana Maria Georgescu, artista care a devenit cunoscută pe piața muzicală din România în urmă cu mai bine de un deceniu, cu piesa „Ochii tăi“, a devenit, de curând, mamă. Totodată, ea a rămas în memoria publicului și pentru relația furtunoasă cu Florin Chilian. Pe cât de frumoasă a fost cariera ei artistică, pe atât de repede s-a terminat. Acum, îndrăgita interpretă își dedică timpul minunii din viața ei.

Ana Maria Georgescu a devenit mamă

Ana Maria Georgescu (33 de ani) devenea cunoscută în anul 2001, la vârsta fragedă de 14 ani, când a obținut trofeul Festivalului de la Mamaia. Balada „Ochii tăi“ a fermecat publicul ani la rând. Timpul a trecut și solista a devenit o femeie în toată firea.

Anul trecut, aceasta i-a jurat iubire veșnică omului de afaceri Norbert Vig, care a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe în Franța. De curând, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Ana Maria a postat, recent, o fotografie cu fetița ei pe rețelele sociale, care pare să fi moștenit frumusețea mamei.

„Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine şi pentru tine. Cărţile, muzica şi filmele, poeziile şi bucuriile există acum doar ca să ţi le dăruim tie. Aş vrea să îţi pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, aşa cum ştiu, atât cât pot.

Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineti lungi în care tu râzi şi noi stam înmărmuriţi în faţa minunii. Eşti cel mai frumos dar pe care viaţa ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama şi tata“, a fost mesajul emoționant al proaspetei mămici.

Interpreta celebrei melodii „Ochii tăi“ s-a reprofilat

Ana Maria Georgescu s-a îndepărtat de muzică, însă, în anul 2014 a încercat să revină în lumina reflectoarelor, participând la o emisiune dedicată vocilor de aur din țara noastră.

Fetița interpretei Ana Maria Georgescu
Fetița interpretei Ana Maria Georgescu

Cum participarea nu i-a „renăscut“ succesul în plan muzical, aceasta a decis să renunțe la carieră. Nu a durat mult și artista s-a reprofilat. Acum, ea activează ca actriță, actoria fiind una dintre marile ei pasiuni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI