O ieșeancă de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgență. Cum a fost posibil și cum arată tânăra

O ieșeancă de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgență. Cum a fost posibil și cum arată tânăra
O ieșeancă de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgență. Cum a fost posibil și cum arată tânăra

Ministerul Sănătății a angajat o cântăreață fotomodel să se ocupe de gestionarea Spitalelor Regionale. La numai 24 de ani, Codruța Elena Filip a fost angajată fără a da concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister.

O ieșeancă de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgență

Astfel, Codruța Elena Filip a devenit cunoscută pentru publicul larg în urma afișării relației pe care o are cu Valentin Sanfira, un cântăreț de muzică populară, dar și prezentatorul unei emisiuni de televiziune. Cei doi urmează a se căsători pe data de 10 octombrie 2020. Coperta legitimației de serviciu a Codruței Elena Filip a fost fotografiată și postată chiar de viitorul soț pe contul său de Facebook.

De asemenea, cântăreața fotomodel Codruța Elena Filip a fost angajată în Ministerul Sănătății în urma unui interviu la care a obținut punctajul de 89,33.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs s-a făcut în baza Ordinului de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”.

Despre Codruța Elena Filip, presa mondenă a relatat în primăvara acestui an că tânăra s-a născut în localitatea Tătăruși, însă locuiește în Iași. După absolvirea liceului Pedagogic „Vasile Lupu”, Codruța Elena Filip și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Apoi, aceasta a urmat cursurile unui master în Drept European.

O ieșeancă de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgență
O ieșeancă de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgență

Ce precizează Ministerul Sănătății

UPDATE: „Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat în cadrul instituției cu numele precizat în articol”, a specificat Biroul de presă al Ministerului Sănătății.

Ulterior, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, purtătorul de cuvânt al ministerului a spus că aceasta nu este angajată în instituție, nu este nici funcționar sau personal contractual.

De asemenea, în legătură cu interviul pentru postul de consilier la care ar fi participat Codruța Elena Filip și ar fi fost declarată admisă, purtătorul de cuvânt al ministerului a mai precizat că „este declanșată o anchetă internă pe acest subiect”.

În schimb, Codruța Elena Filip și-a trecut și pe rețelele de socializare locul de muncă la Ministerul Sănătății.

Blonda Codruța Elena Filip a fost manechin la Kasta Morreli și cântăreață în trupa Codree. De asemenea, colaborarea cu compozitorul Victor Lavric i-a adus acesteia faima națională, la fel și participarea sa în calitate de concurent la emisiune „X Factor” unde, din păcate, a reușit să obțină doar doi de „Da”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI