O fostă concurentă spune adevărul despre Puterea Dragostei. Ce se întâmplă, de fapt, în casa de la Kanal D

Autor: Chivu Ana - 13:30, 26 sept. 2019
Dezvaluiri incendiare din partea unei concurente de la puterea dragostei

O concurentă de la Puterea Dragostei spune tot adevărul! Aceasta a fost și pe parcursul emisiunii foarte naturală și asumată și a mărturisit mereu adevărul despre ea și ceea ce se petrece în show. Ce a spus despre o altă concurentă care face zile fripte tuturor?

Dezvăluiri incendiare de la o concurentă de la Puterea Dragostei

Mary a părăsit casa Puterea Dragostei alături de iubirea ei și a venit într-o emisiune să povestească ce se întâmplă exact în casă. Aceasta a mărturisit, pentru wowbiz.ro, cum se simt concurentele în casă și care este situația cu Mariana, cea care le pune bețe-n roate și le enervează constant.  Mariana, moldoveanca de peste prut, pare că are bine delimitate lucrurile. Mary a susținut că aceasta le-ar fi povestit încă de la intrarea în casă faptul că ea nu suferă nicio femeie. 

Este bine cunoscut faptul că Mariana nu a reușit să-și facă nicio prietenă, deși are câteva momente în care se înțelege cu Paula cât de cât. Aceasta o ascultă câteodată și este chiar și de acord cu ea, dar atunci când nu mai înțelege presiunea și agitația sa, o lasă deoparte și revine la grupul celorlalte fete.

Dezvăluiri incendiare de la o fostă concurentă
Dezvăluiri incendiare de la o fostă concurentă

„Este foarte ciudată și te aduce în pragul nebuniei”

”Fata asta poate are un suflet bun, nimic de zis, dar este foarte ciudată și te aduce în pragul nebuniei. Sincer, dacă mai rămâneam în casă, nu știu dacă aș mai fi răbdat! În fine, are scuzele ei, însă nu îmi pasă. Avea niște probleme grave. De alfel, ne-a și spus concurentelor la intrarea în casă că ea nu suportă femeile. De aici, și comportamentul ei de neînțeles. Pe noi ne ura, iar pe băieți îi adora și le vorbea frumos. Cu toate acestea, nu îi port pica. Să fie sănătoasă și, cine știe, poate își schimbă atitudinea până la final”
Marinela Mavrodin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI