21 oct. 2024 | 09:13

O femeie răpită a fost salvată din întâmplare de polițiștii din Zărnești în urma unui control rutier

Știri generale
O femeie răpită a fost salvată din întâmplare de polițiștii din Zărnești în urma unui control rutier

O întâmplare aparent banală a condus la salvarea unei femei răpite, în Zărnești, după ce polițiștii au oprit pentru verificări de rutină mașina în care aceasta se afla. Femeia fusese răpită de fostul său concubin, care avea un ordin de protecție emis împotriva sa, interzicându-i- se orice contact cu victima.

Femeia, forțată de bărbat să intre în mașină de fostul concubin

Incidentul a avut loc în timpul unui control rutier desfășurat de polițiștii din Zărnești. După ce au oprit vehiculul pentru verificarea documentelor, agenții au fost surprinși când o pasageră din mașină a cerut disperată ajutor, mărturisind că fusese răpită împotriva voinței sale.

Potrivit informațiilor, fostul concubin, în vârstă de 35 de ani, o convinsese să se întâlnească într-un parc din Râșnov. Acolo, după o ceartă, a forțat-o să urce în mașină și a condus-o spre Zărnești.

Polițiștii au constatat rapid că bărbatul încălcase grav ordinul de protecție. După intervenție, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lipsire de libertate și de încălcarea ordinului de protecție.

Polițiștii continuă ancheta

Autoritățile continuă ancheta sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.

„În urma probatoriului administrat, după audierile efectuate, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru săvârșirea infracțiunilor de «încalcarea ordinului de protecție» și «lipsirea de libertate în mod ilegal» și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov. La acest moment, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, constituit instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora”, a precizat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov, potrivit bzb.ro.

 

Parteneri
Visul neîmplinit al Deliei Budeanu. Dorința arzătoare care i-a rămas doar un regret
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Maia Sandu acuză „o fraudă fără precedent” în prima reacție după alegeri: „Scopul a fost să cumpere 300 de mii de voturi”
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Dana Budeanu, omagiu neașteptat pentru fosta soacră, Delia Budeanu. Ce a făcut public. A uimit pe toată lumea!
Unica.ro
A murit marele rival al lui Erdogan. Motivul decesului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
A murit marea doamnă. Lumea filmului a pierdut cea mare stea. Românii îi spun Adio!
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro