O femeie i-a spus Gabrielei Cristea că e bătrână. Cum a reacționat vedeta Antena Stars

O femeie i-a spus Gabrielei Cristea că este bătrână. Cum a reacționat prezentatoarea de televiziune?

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care are grijă constant de rețelele sale de socializare, nu doar în ceea ce privește postarea lucrurilor noi din viața sa. Prezentatoarea de televiziune le răspunde zilnic tuturor fanilor. Cum a reacțioanat atunci când o femeie i-a spus că e bătrână?

O femeie i-a sus Gabrielei Cristea că e bătrână

Gabrilea Cristea se numără printre vedetele care nu doar că are grijă personal de rețelele de socializare pe care le deține, dar le și răspunde constant fanilor la curiozitățile pe care le au față de ea sau față de anumite lucruri pe care le promovează. Într-o zi, însă, una dintre urmăritoarele sale i-a spus ceva mai puțin plăcut. Femeia i-a zis că este bătrână, moment în care Gabriela Cristea i-a răspuns și i-a spus că se simte tânără, pentru că tinerețea este o stare de spirit. „Neliniștita poate…. dar tânără, nu prea…😁”, iar prezentatoarea i-a dat o replică motivațională pentru mulți: “Tinerețea e o stare de spirit, iar eu chiar mă simt tânără”

Spiritele s-au încis pe instagramul prezentatoarei de televiziune, pentru că cei care o iubesc i-au luat apărarea și au considerat cu adevăr o jignire cuvintele adresate de femeia în cauză. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tanara si nelinistita! @taviclonda @bellavictoriamargot @theairisselena #victorienii

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

Vedeta slăbesște pe zi ce trece

„De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani. Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească”
Gabriela Cristea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI