O femeie din Focşani a ajuns la spital, după ce a acceptat o fantezie ciudată a soţului ei. Ce a pus-o să facă în dormitor

de: Andrei Simion
22 10. 2019

O femeie în vârstă de 43 de ani a ajuns direct din focurile mari ale amorului…în sala de operație. Fantezia ciudată a soțului a adus-o de urgență la spital. Ce au experimentat cei doi și cum se simte acum aceasta?

Fantazia ciudată a soțului a adus-o în spital! Ce a pățit o femeie din Focșani?

O femeie din Focșani a ajuns la o instituție medicală cu un caz mai puțin obișnuit pentru medici. Aceasta, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat la urgențe după ce i-a făcut pe plac soțului și i-a împlinit o fantezie ciudată.

Ea a venit la Spitalul de Urgență Sfântul Pantelimon chiar însoțită de partenerul său de viață, iar imediat a intrat în sala de operații. Bărbatul ar fi foslosit un morcov pentru stimularea sexuală…morcov care a rămas blocat, conform adevărul.ro.

Fantezia soțului a băgat-o în spital! Iată ce a pățit o femeie din Focșani

Din dormitor…pe patul de spital

Nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva în România, dar nici multe nu sunt cazurile în care fanteziile întrec orice limite. În urmă cu doar câteva luni, o altă femeie a murit subit după ce partenerul său i-a inserat în zona intimă tot un morcov. Bărbatul a sunat repede la 112, dar nicio șansă. Din păcate, acesta a ajuns direct de la pragul plăceri…la Primărie, pentru a scoate certificatul de deces.

A fost stabilit mai apoi, de către legiști, faptul că decesul a fost cauza septicemiei în urma perforării colonului. Cazul femeii din Focșani a fost unul dintre cele mai fericite. Medicii au intervenit de urgență, iar operația de extragere a legumei din partea intimă a acesteia a fost un real succes. Mai mult decât atât, nu vor fi urmări pentru femeia în vârstă de 43 de ani. Medicul le-a recomandat soților ca pe viitor să nu mai apeleze la asemenea practici care le pot face rău.