O fată de 14 ani a fost prinsă la volanul unui autoturism. Polițiștii au realizat că este sub influența băuturilor alcoolice

O fată de 14 ani a fost prinsă la volanul unui autoturism. Polițiștii au realizat că este sub influența băuturilor alcoolice
Minoră de 14 ani, prinsă beată la volan

O adolescentă de doar 14 ani a fost prinsă de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism. Întâmplarea a avut loc pe străzile din Petroșani, iar după ce agenții au purtat o mică discuție cu fata, au aflat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fată minoră, beată la volan

Adolescenta este din localitatea Petrila. Aceasta se deplasa pe o stradă din Petroșani, moment în care a fost trasă pe dreapta de polițiști. Ulterior, aceștia au stabilit că minora consumase alcool înainte de a se urca la volan, potrivit IPJ Hunedoara. Pe locul din dreapta se afla un tânăr, în vârstă de 19 ani.

Cel din urmă le-a mărturisit agenților că, deși știa că fata nu are permis de conducere, i-a încredințat autoturismul, precizând că nu a vrut decât să o învețe să conducă. Potrivit IPJ Hunedoara, minora a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,24 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Un băiat de 17 ani a provocat un accident, după ce s-a urcat beat la volan

Un minor de 17 ani, din Târgu Neamț, a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, a declarat că, în urma accidentului, un tânăr de 21 ani a fost rănit. După producerea accidentului, vinovatul a părăsit locul accidentului, însă a fost găsit la scurt timp.

“Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce şoferul unui autoturism se deplasa pe Strada Vaduri, pe un sector de drum în pantă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un şanţ betonat. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr, de 21 de ani, din Petricani, pasager în autoturism. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Minor de 13 ani, prins la volan

Un caz asemănător a avut loc în Constanța, acolo unde polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un minor de 13 ani. Acesta a condus un autoturism pe strada Oborului din municipiul Constanța. Totodată, minorul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un minor de 13 ani, care a condus un autoturism pe strada Oborului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI