O faimoasă și o războinică de la Exatlon au legat o prietenie nebănuită. Ce le leagă pe cele două, după concurs

Deși este o competiție în cadrul căreia concurenții se luptă pentru un premiu uriaș în condiții extrem de grele, Exatlon a legat mai multe prietenii în ultimii ani. Una dintre acestea este cel puțin ciudată, având în vedere că este vorba despre prietenia dintre o faimoasă din primul sezon și o războinică din sezonul 2.

O faimoasă și o războinică de la Exatlon au rămas bune prietene

Larisa Vasile a fost în echipa faimoșilor în primul sezon Exatlon, în timp ce Simia Țăran a luptat pentru Războinici în sezonul 2 al emisiunii difuzate de postul de televiziune Kanal D. Concursul din Republica Dominicană le-a adus împreună, iar cele două au rămas prietene foarte bune.

Larisa și Simia s-au întâlnit atât în România, cât și în Italia, unde locuiește Războinica. Recent, sora Larisei a făcut nunta și botezul băiețelului, iar Simia a participat la ambele evenimente, care au avut loc în apropiere de București.

Larisa și Simia
Larisa și Simia

Exatlon România este un show de rezistență care a avut premiera în 2018. A fost anunțat la sfârșitul anului 2017 și este difuzat în România de Kanal D, începând din 7 ianuarie 2018. Spre deosebire de formatul american al show-ului Survivor, în versiunea turcă există modificări majore când vine vorba de modul în care se joacă, cum sunt eliminați concurenții și cum este câștigat jocul.

Fiecare sezon a debutat cu 20 de concurenți, atât persoane cunoscute cât și oameni obișnuiți, care participă la probe ce le pun la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și rezistența psihică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI