VIDEO: O doamnă ”de milioane” te învață să treci strada cu stil ”la Capitală”

de: Redacția
01 02. 2019

Când vine vorba de virale, tinde să fie imposibil să prezici în prealabil care sunt clipurile care ”o să meargă”. Acest clip de mai puțin de 30 de secunde are însă toate ingredientele pentru un succes răsunător.

Într-o țară în care valoarea leului s-a devalorizat semnificativ și guvernul se preocupă cu anularea condamnării unor ”personalități” precum Dragnea, doamna din clipul de mai jos vine ca o gură de aer proaspăt.

Nici nu contează faptul că nu-i poți identifica vârsta sau că te bucuri de doar 30 de secunde de energia ei molipsitoare. Chintesența filozofiei țara arde și baba se piaptănă, această doamnă este oglinda perfectă a guvernării de la noi. Nu contează că ne pleacă medicii, că nu avem spitale sau că bani de pe orfelinate sunt cheltuiți pe Catedrala Mântuirii Neamului.

De fiecare dată când îl vezi pe Dragnea, omul cu două condamnări la activ, dintre care una definitivă, este plin de energie. El vede rozul în toate. La fel ca liderul PSD care te convinge că îți scapă un detaliu esențial vizavi de beneficiile traiului în România, entuziasmul doamnei devenită viral este unul greu de explicat.

Cu toate acestea, clipul postat în urmă cu câteva zile pe Facebook de către Sorin Oprea cu hashtag-ul #mood are în comentarii câteva posibile răspunsuri, unul mai amuzant decât altul. Faptul că ”vine de la after” sau ”că a fumat ceva înainte” sunt doar câteva posibile explicații. Nu de alta, dar se pare că are muzica în suflet.

Una peste alta, această vârstnică anonimă se apropie cu pași repezi de 500.000 de vizionări și aproximativ 3000 de distribuiri. Nu trebuie neglijate nici cele 300 de comentarii. Per ansamblu, aproape că include un optimism molipsitor, iar în țara lui PSDragnea și ALDETăriceanu, ai nevoie de fiecare sursă de zâmbete, indiferent cât este de simplă sau scurtă. Clipul a fost imortalizat în dreptul unei treceri de pietoni din București.