O copilă de 15 a dispărut de acasă. Familia este disperată și imploră ajutor

O copilă de 15 a dispărut de acasă. Familia este disperată și imploră ajutor

Durere și multă îngrijorare în familia Luanei, o copilă în vârstă de 15 de ani, din comuna Luna, sat Luncani, județul Cluj care a plecat de acasă, în data de 18 martie, însă nu s-a mai întors. Familia, disperată, cere ajutorul tuturor persoanelor care au informații sau au văzut-o pe Luana.

Potrivit ultimelor informații, Balazas Luana Adelina a plecat pe data de 18 martie, în jurul orei 16:20 de acasă și nu a mai revenit. Deși nu se cunosc informații cu privire la detaliile plecării de acasă, părinții cer ajutor disperat și imploră autoritățile și restul oamenilor să ajute la găsirea minorei de 15 ani.

Cine o vede sau are informații despre tânără, este rugat să apeleze gratuit 112 și să anunțe imediat Poliția

Informațiile care pot ajuta la găsirea fetei sunt: înălțime aproximativă 1.65 m, 50kg,  părul blond cu șuvițe mov, ochii căprui. La momentul plecării, copila  purta o pereche de colanți negrii, geacă de culoare neagră, adidași de culoare neagră cu alb și roz.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Haideți să ajutăm la găsirea fetei, măcar printr-o simplă distribuie! Părinții Luanei au nevoie de ajutorul nostru pentru a fi din nou o familie.