O cântăreață celebră își dezgroapă pisica și apoi o fierbe. Atenție, imagini șocante

Scene halucinante cu o cântăreață celebră. Și-a dezgropat pisica și a fiert-o

Celebra cântăreață Azealia Banks i-a făcut un altar pisicii sale, Lucifer, folosindu-i craciul, o șampanie și parfumul Chanel nr. 5, după ce a dezgropat-o și a fiert-o. Ea a recunoscut anterior că este o vrăjitoare și a dezvăluit în 2015 că interesul pentru magie a venit de la mama ei. Rapperița a mai fost criticată în trecut pentru tratamente rele aplicate animalelor. În decembrie 2016, ea a împărtășit pe rețelele de socializare un videoclip bizar în care arăta cum curăță un dulap plin de sânge și fulgi, după trei ani în care în el fuseseră sacrificate câteva gâini, spunea interpreta.

Informații cu puternic impact emoțional! O celebră cântăreață și-a dezgropat pisica, a fiert-o, apoi i-a făcut un altar

Azealia Bank a publicat o filmare, marți, pe Instagram, arătând publicului ei un altar pe care îl amenajase în cinstea animalului său de companie, după ce aceasta postase anterior un filmuleț în care arăta cum a dezgropat-o și ulterior a fiert-o.

În cel mai recent clip de pe contul de socializare, artista în vârstă de 29 de ani a arătat obiectele sanctuarului închinat pisicii. Este vorba, cel mai probabil, de craniul felinei, o sticlă de șampanie Veuve Clicquot, o sticlă de parfum Chanel nr. 5, o bancnotă de 100 USD și un crucifix pus într-o oală roz, potrivit dailymail.co.uk. 

Înregistrarea a ajuns la peste 687.000 de oameni. Interpreta a publicat această serie de imagini după ce înainte postase – ștergând ulterior – un set de clipuri în care ea și o altă persoană exhumau rămășițele pisicii solistei care a murit în urmă cu trei luni.

„Mulți dintre voi nu știți, pisica Lucifer a murit în urmă cu trei luni și a trebuit să îl îngropăm și apoi dezgropăm pentru prima dată”, a spus artistul Licorice în clip.

„Se întoarce la viață c***e”, a completat cântăreața.

Postările vin în mijlocul unei schimbări în viața sa. Aceasta și-a scos la vânzare casa din Woodland Hills, California, urmând a se muta la Miami. Casa ei de 2.348 de metri pătrați din Los Angeles a fost vândută într-o executare silită nejudiciară pentru 845.000 de dolari către un cumpărător necunoscut, în noiembrie, potrivit unei liste postate pe Realtor.com.

Mama sa ar fi practicat magie albă

Banks a spus că este vrăjitoare, iar în 2015 a dezvăluit că mama sa se ocupa cu magie albă: „Mama practica magia albă. Făcea rugăciuni către strămoși și căre sfinți. Erau rugăciuni pentru tot felul de protecții”, spunea ea pentru Broadly Vice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI