O bătrână din Vâlcea, atacată crunt de câinii vecinului pe care îl îngrijea. Din nefericire, a murit din cauza sângerării abundente

O bătrână din Vâlcea, atacată crunt de câinii vecinului pe care îl îngrijea. Din nefericire, a murit din cauza sângerării abundente
Femeie din Vâlcea atacată de câinii vecinului pe care îl îngrijea

O femeie în vârsta de 75 de ani a murit după ce a fost mușcată de câinii vecinului. S-a întâmplat în județul Vâlcea, iar cel care a anunțat poliția a fost stăpânul câinilor. Medicii au ajuns la fața locului de urgență, i-au acordat îngrijiri medicale victimei, însă a fost prea târziu.

Bătrână ucisă de câini

Incidentul a avut loc pe 24 noiembrie, în localitatea Stoenești din județul Vâlcea. Victima avea grijă de vecinul său, deoarece era imobilizat la pat, iar bătrâna mergea zilnic la el, motiv pentru care a și intrat în curtea lui.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că cei doi câini maidanezi ai proprietarului au scăpat din lanț și au sărit la femeie. Aceasta a sângerat abundent și a murit din această cauză în cursul aceleiași zile. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, însă a decedat la spital ulterior.

„Ieri, 24 noiembrie, poliţiştii Secţiei 9 Pietrari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat din comuna Stoeneşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că, vecina sa a fost atacată de câinii săi, rasa metiş, provocându-i mai multe leziuni.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior aceasta decedând. Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Victima a decedat ulterior

Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea pentru a efectua necropsia. Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Mai există informații cum că femeia ar fi fost atacată deoarece avea în brațe o găină, informații confirmate parțial. Din cercetări reiese faptul că femeia nu a intrat în curte pe poarta principală, ci a ocolit casa pentru a căuta o găină, iar în acest fel a ajuns în zona în care se aflau câinii, potrivit adevărul.ro.

De asemenea, bătrâna ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator, din cauza spaimei, cel mai probabil, potrivit reprezentanților ISU Vâlcea. Medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă femeia a decedat ulterior în ambulanța SAJ Vâlcea.

„În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, se mai arată în informarea oamenilor legii. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI