O asistentă de la un spital din Craiova reclamă că șeful ei a abuzat-o sexual. ” S-a căsătorit cu două colege de acolo, cu altele a avut relaţii”

O asistentă de la un spital din Craiova reclamă că șeful ei a abuzat-o sexual. ” S-a căsătorit cu două colege de acolo, cu altele a avut relaţii”
O asistentă de la un spital din Craiova reclamă că șeful ei a abuzat-o sexual.

O asistentă își acuză șeful că ar fi abuzat-o sexual. Totul se întâmplă la Spitalul Filantropia din Craiova. Femeie este asistentă la Hematologie, iar șeful ei este cunoscut printre cadre medicale ca fiind „fustangiu”.

Acuzații grave făcute de asistentă

Femeia susține că a fost agresată atât fizic cât și psihic de către șeful ei. Povestea a ajuns în atenția ziariștilor după ce un mesaj anonim a ajuns în mai multe redacții.

„Buna ziua, Vă scriu în legătura cu un caz şocant petrecut la Craiova, în incinta Spitalului Municipal Filantropia, secţia de Hematologie. În data de 19.03.2021 asistenta medicală Sîrbu Ştefania a depus o plângere la poliţie împotriva asistentului medical şef Anghel Ionuţ in care susţine că a fost abuzată sexual, fizic si psihic de către acesta în incinta seciei. În data de 20.03.2021 la primele ore ale dimineţii, a fost sltăat de ctrăe polţişti, săltat şi dus la audieri ca mai apoi să fie plasat în arest la domiciliu. Asistenta susţine că aceste lucruri s-au întâmplat în decursul a mai multor ani sub diverse amenintari repetate…”.

Cele scris mai sus nu sunt adevărate în totalitate. Asistentul șef nu a fost săltat de polițiști și nici nu se află în arest la domiciliu. Polițiștii au fost sesizați cu privire la acest caz, întocmind un dosar penal.

Ce spune asistentul șef

Asistenta medicală le-a spus anchetatorilor că este hărțuită de șeful ei încă de anul trecut. Ea ar fi reclamat verbal totul, însă nimeni nu a luat în seamă vorbele ei. Pe data de 19 martie, femeia a ajuns mai târziu acasă ca de obicei. Când soțul a întrebat-o de ce, aceasta i-a spus că șeful ei ar fi încercat s-o violeze. Auzind aceste lucruri, bărbatul a sunat imediat la 112, iar ulterior, a fost înregistrată plângerea.

Asistentul șef a fost contactat telefonic pentru a lămuri situația, acesta spunând că este nevinovat și că acuzațiile ce îi sunt aduse sunt false.

„Este o înscenare, o răzbunare tâmpită din partea unei colege, nu am înţeles de ce a făcut chestia asta. Sunt bulversat, traumatizat, nu se poate aşa ceva”, a declarat Ionuț Anghel.

Cu toate acestea, celelalte cadre medicale nu sunt tocmai de acord. Ei spun că nu sunt surprinși de situație și că cele spuse de către femeie adevărate. Nu ar fi primul caz în care asistentul șef este implicat.

„Trebuia să se spargă buboiul de la Hematologie. Se ştie ce dezmăţ e acolo. Lui Ionuţ îi plac femeile, toată lumea ştie şi asta. S-a căsătorit cu două colege de acolo, cu altele a avut relaţii. Şi cu colege de la Hematologie, şi cu colege de pe alte secţii. Omul e un fustangiu.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI