O actriță din România, mamă pentru a doua oară. Veste superbă la început de an

O actriță din România, mamă pentru a doua oară. Veste superbă la început de an
O cunoscută actriță de la noi a devenit mamă pentru a doua oară

O iubită actriță din România a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta le-a dat vestea cea mare fanilor care s-au grăbit să o felicite pentru evenimentul deosebit de frumos din viața sa.

A devenit mamă pentru a doua oară! O actriță cunoscută e în culmea fericirii

Sărbătoare mare în familia Ecaterinei Ladin, după ce celebra actriță din „Las Fierbinți” a dat naștere celui de-al doilea copil. Artista a împărtășit momentul special cu fanii săi din mediul online.

Desigur că n-a lipsit și o declarație emoționantă pentru viața care i-a adus acest dar și a făcut-o să se simtă extrem de împlinită: „pana la lacrimi mi-e draga viața!”, a scris aceasta pe instagram în dreptul unei fotografii cu piciorușul nou-născutului.

În ceea ce privește numele băiețelului, Ecaterina a mărturisit recent că ea și partenerul ei s-au decis deja, doar că nu dorește să spună încă public. Singurele detalii pe care le-a oferit au fost faptul că e sigur că acela va rămâne și că va fi un nume de sfânt, la fel ca și în cazul primului băiețel al cuplului.

„Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: da. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată, o s-o numesc eu”, spunea actrița, invitată la o emisiune televizată.

Vedeta a dezvăluit foarte târziu vestea cea mare

„Sunt în luna a șaptea de sarcină și mă simt, în general, excelent. Mai am și zile fără chef sau prea agitate, dar sunt puține și nu le băgăm în seamă. Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn. Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea. Dalida nu va suferi modificări în noul sezon, pentru că am filmat destul de mult în vară, încât perioada mea postnatală să nu afecteze. Nu, nu voi renunța. Exact cum spuneam, pentru sezonul nou am filmat deja. Iar pentru perioada următoare, sper ca bebe să mă lase să mă întorc la lucru și să pot continua, fără probleme, filmările”
Ecaterina Ladin (Sursa: click.ro)