Nuredin Beinur, despre Gigi Becali, Nicu Gheară și Nuțu Cămătaru. ‘Spaima Litoralului’, dezvăluiri neștiute

de: Ana Chivu
12 12. 2021

Ce spune Nuredin Beinu vine cu dezvăluiri neașteptate despre viața sa și comentează personaje extrem de cunoscute românilor. Ce spune acesta despre Gigi Becali, Nicu Gheară și Nuțu Cămătaru? Mărturiile sale sunt impresionante.

Nuredin Beinur, detalii despre Gigi Becali, Nicu Gheară și Nuțu Cămătaru: ce spune despre personajele controversate?

Nuredin Beinur este unul din cele mai controversate personaje din România și este cunoscut drept ‘Spaima litoralului’. Acesta a fost extrem de transparent și a vorbit de curând despre câteva reglări de conturi între bande, taxe de protecție, interlopi, tovarăși și oameni din toate domeniile cunoscuți în țara noastră.

Între 2010-2011 a petrecut 9 luni în arest, fiind acuzat de șantaj, instigare la șantaj, complicitate la evaziune fiscală, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astăzi, acesta vorbește despre viața din culise. Întrebat dacă se înțelege cu Gigi Becali, Beinur a mărturisit că nu are nimic de împărțit cu acesta, deși unii ar crede că se bat pe terenuri.

„Niciodată! El se bate cu Abramovici, nu cu mine! Am văzut că acum a cumpărat și un hotel pe litoral, crește zona. Unde cumpără Gigi, saltă prețurile! Gigi e Coca-Cola!”, a detaliat acesta.

„Nu-i arde de discuții prin spatele lui în România”

De asemenea, el a venit cu câteva amănunte și despre relația cu Nicu Gheară. Acesta a spus: ‘suntem în relații OK’, menționând că ultima oară s-au văzut în urmă cu doi ani, ulterior a intervenit criza sanitară.

Cel din urmă a declarat și că Nicu Gheară a fost de față la arestarea lui Nuțu Cămătaru, ulterior făcând referire la câteva povești din cartea care a făcut furori în România și care îl are în prim-plan pe celebrul interlop. Concret, este vorba despre cartea scrisă de Codin Maticiuc.

„Suntem în relații OK. Ultima oară ne-am văzut acum doi ani la Ibiza, dar nu s-a mai putut după aceea din cauza pandemiei. Ce aș vrea însă să punctez e că și recent s-a vorbit că Nicu a participat la arestarea lui Nuțu Cămătaru, că Bucureștiul era împărțit în două între ei.

Poate să aibă defecte ca orice om, dar n-avea putere să dea ordine de arestare, fiindcă nu făcea parte din instituțiile statului. În plus, în perioada aia era la Ibiza împreună cu Armand Assante, cu Steven Seagal, cu Al Pacino, cu Puyol, chiar nu-i păsa de acest personaj. Nu-i arde de discuții prin spatele lui în România. Și nu e normal să i se ponegrească numele când nu e de față”
Beinur (Sursa: impact.ro)