Nuntă surpriză în showbiz. S-au căsătorit în mare secret. Cine este vedeta care a făcut pasul cel mare

Nuntă surpriză în showbiz. S-au căsătorit în mare secret. Cine este vedeta care a făcut pasul cel mare
Nuntă surpriză în showbiz. S-au căsătorit în mare secret. Cine este vedeta care a făcut pasul cel mare

Nuntă surpriză în showbiz! Cei doi s-au căsătorit în mare secret. Mireasa a fost cu adevărat superbă, iar ceremonia a fost una discretă.

Nuntă surpriză în showbiz. S-au căsătorit în mare secret

O vedetă de la noi s-a căsătorit în mare secret, sâmbătă, în Capitală. Ea s-a cununat religios la biserica de pe strada Icoanei, iar la ceremonie au participat familia, prietenii și apropiații.

Catrinel Sandu s-a căsătorit religios cu Steve Schroeter, la biserica Dichiu. Cei doi i-au avut alături de ei pe fetițele lor, Sarah și Lara, dar și băieții mirelui, Luke și Mark. Mama lui Catrinel Sandu a fost și ea prezentă la ceremonie și a fost extrem de emoționată.

Printre vedetele care au luat parte la eveniment s-au numărat Cristi Brancu și soția lui, Oana Turcu, dar și Letiția Pescariu, nașa fetițelor lui Catrinel și Maria Marinescu.

Cei doi erau căsătoriți deja în America, acolo unde au făcut o ceremonie anul trecut, însă au ținut să aibă parte și de o slujbă religioasă la care să participe familia și apropiații.

Catrinel Sandu, nuntă de vis în România

‘Se împlineşte un an de la nunta lui Catrinel cu Steve, într-un decor de vis, o nuntă ca în poveşti, care a ţinut trei zile şi trei nopţi.

La mulţi ani, dragii mei copii, să fiţi sănătoşi, fericiţi şi mereu îndrăgostiţi, aşa cum sunteţi de când sunteţi împreună. Vă iubesc şi mulţumesc în fiecare zi bunului Dumnezeu că existaţi în viaţa mea.

A fost de vis. O spun toţi oamenii dragi care au fost cu noi în acele clipe minunate, dar am avut şi un mare absent, Nicu, care sigur ne-a vegheat din cer şi a fost lângă noi mereu şi s-a bucurat văzând fericirea voastră’, a scris mama lui Catrinel Sandu pe Facebook.

Catrinel și-a găsit liniștea în brațele lui Steve, după divorțul de Gabriel Trifu, care a durat 11 ani.

Ea locuiește acum în America, împreună cu mama ei și cele două fetițe, Sara și Lara care au  12 ani și respectiv 7 ani jumătate.