Nuntă secretă în showbizul românesc. Veste uriașă în familia lui Liviu Dragnea, nimeni nu a știut

Nuntă secretă în showbizul românesc. Veste uriașă în familia lui Liviu Dragnea, nimeni nu a știut
Liviu Dragnea a devenit socru mic

Pentru fanii X Factor, numele de Alex Mațaev este sinonim cu finala show-ului din 2013. Dar, și mai nou, este legat de numele fiicei fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Alexandra Dragnea și Alex Mațaev sunt împreună de câțiva ani, iar relația lor se pare că a trecut la un alt nivel. Dezvăluirile le făcea chiar Liviu Dragnea, invitat la emisiunea moderată de Denise Rifai, la Kanal D. Cu alte cuvinte Liviu Dragnea a devenit socru mic.

Liviu Dragnea a devenit socru mic. Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au căsătorit

Invitat fiind la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Liviu Dragnea a răspuns la întrebările moderatoarei, unele incomode, altele legat de familia sa. Printre acestea s-au aflat și întrebări legat de fiica fostului politician, Alexandra Dragnea. Alexandra are o relație de aproape 8 ani cu fostul finalist X Facor din 2013, Alex Mațaev, de origine basarabeană.

Conform articolelor scrise de Impact, cei doi au o relație de aproape 8 ani, petrecându-și mult timp împreună. Pentru o perioadă au fost plecați chiar și în America, dar  după poblemele tatălui Alexandrei, au fost nevoiți să se întoarcă în țară. La un moment dat s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, dar realitatea este cu totul alta. Întrebat despre fiica sa, Liviu Dragnea i-a răspuns moderatorei Denise Rifai:

”Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită.

Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni. S-au căsătorit când eu eram la închisoare.”, declara Liviu Dragnea în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D.

Cuplul s-a căsătorit, în secret, la Turnu Măgurele

Deși informația a venit ca o bombă, nu a știut nimeni până la dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea. Cu toate astea, conform Wowbiz.ro, Alexandra Dragnea și Alex Mațaev ar fi făcut căsătoria într-un cadru restrâns.

Fericitul eveniment, mai spune publicația amintită, ar fi avut loc chiar la hotelul din Turnu Măgurele, deținut de familia Dragnea. Nunta ar f i vut loc cu doar câțiva prieteni apropiați, și alături de familia restrânsă, fără Liviu Dragnea, acesta aflându-se la acel moment în închisoare.

Liviu Dragnea a povestit despre acest moment fericit din viața fiicei sale, cu regretul că nu a putut să participe și el, alături de familie, dar e gata de o colaborare muzicală cu ginerele său.

„Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo. În schimb, am vorbit cu Alex și undeva, cândva, s-ar putea să înregistrăm ceva.

Eu și mai mulți colegi. Mi-am găsit tobele. Adică, un CD. Alex cântă foarte bine.”, a mai povestit Liviu Dragnea la Kanal D.

Pe de altă parte, Alex Mațaev nu prea a avut parte de lucruri bune atunci când și-a lansat clipul „Cu capul in nori ”, în 2014. Motivul este faptul că videoclipul era filmat la vila viitorului său tată-socru, iar fanii l-au cam criticat dur pentru asta. În clip apare și Alexandra Dragnea.