Nuntă secretă în showbiz. Vedeta s-a căsătorit chiar acum, fără să anunțe pe nimeni

de: Ana Chivu
10 08. 2022

O cântăreață celebră s-a căsătorit în secret. Artista și-a surprins fanii cu o logodnă emoționantă, iar la doar două luni de la eveniment a făcut pasul cel mare. Starul internațional se iubește cu un regizor și producător cunoscut. Cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere cu hotărârea lor și și-au unit destinele la scurt timp după ce ea a spus ,,DA”. Despre cine este vorba? Puțini se așteptau să o vadă în viitorul apropiat într-o astfel de postură.

Nuntă în secret: un star internațional s-a căsătorit la două luni de la logodnă

Veste uriașă în lumea showbiz-ului internațional. O celebră solistă s-a căsătorit în mare secret cu regizorul și producătorul Taika Waititi. Mai exact, este vorba despre Rita Ora. Fanii ei au rămas surprinși de anunțul aflat de curând, mai cu seamă că cei doi anunțat logodna chiar în urmă cu două luni.

Nerăbdarea lor s-a văzut acum, pentru că majoritatea oamenilor așteaptă un an până la marele eveniment. Cei doi s-au grăbit să se bucure de acest pas într-un cadru intim, în Londra, alături doar de familie și câțiva prieteni apropiați.

,,A fost o ceremonie cu adevărat intimă și super specială pentru toți cei de acolo. Au fost prezenți doar cei apropiați și dragi lor. Cu toții am văzut cât sunt de îndrăgostiți”, a declarat o sursă apropiată acestora.

Unde s-au întâlnit?

Rita Ora este una din cele mai cunoscute cântărețe din lume, dar cu toate astea a rămas mereu discretă în privința vieții personale. Cea din urmă a vrut să păstreze cât mai privată relația pe care o are, motiv pentru care nici nu a vrut o ceremonie de nuntă uriașă de care să se afle rapid.

Rita Ora și regizorul celebru s-au cunoscut în urmă cu un an și jumătate pe platourile de filmare din Australia, acolo unde ea filma pentru un show TV. Primul lor debut ca un cuplu oficial a avut loc pe covorul roșu de la premiera din Los Angeles pentru pelicula The Suicide Squad, în august 2021.

Vedetele au locuit inițial împreună în Sydney, mai apoi în Los Angeles, iar acum se bucură de clipe de liniște în Londra. Ambii sunt foarte ocupați în carieră, motiv pentru care nu se gândesc la luna de miere și nu și-au făcut încă planuri pentru o perioadă de relaxare în statutul de soț și soție. Fanii sunt siguri că în viitorul apropiat vor merge într-o vacanță meritată.