Nuntă secretă în showbizul românesc. S-a măritat a doua oară, vestea surprinzătoare

Nuntă secretă în showbizul românesc. S-a măritat a doua oară, vestea surprinzătoare
Cine s-a casatorit in secret

A avut loc o nuntă secretă în showbizul românesc. Vedeta s-a măritat a doua oară, după un divorț cu scandal de fostul ei soț, un bărbat foarte celebru din România. Despre cine este vorba, de fapt, vedeți în rândurile de mai jos.

Fosta soție a unui bărbat celebru din România a făcut nuntă în secret. Gabriela Firea a dat-o de gol

Este veste mare în showbizul românesc după ce s-a aflat că sâmbătă, Raluca Pastramă, fosta soție a cântărețului Pepe, a făcut nuntă cu iubitul ei.

Inițial, pe internet a apărut o poză cu cei doi iubiți și cu fetițele lui Pepe, însă lumea a crezut că cei doi au fos invitați la un eveniment, însă s-a dovedit că, de fapt, poza este chiar de la cununia lor.

Raluca și Ibrahim așteaptă o fetiță

Raluca Pastramă și Ibrahim, partenerul ei de viață cu care urmează să aibă o fetiță cât de curând, s-au cununat ieri într-un mare secret. Fosta soție a lui Pepe nu a dat nimic de bănuit, însă cea care a dat-o de gol a fost chiar Gabriela Firea, care a fost invitată la petrecereaa lor de cununie.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!’’, este mesajul transmis de Gabriela Firea pe rețelele de socializare pentru cei doi proaspăt căsătoriți.

Raluca Pastramă a postat poze, dar nu a spus ce poze sunt

Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele lui Ibru, așa cum îl mângâie Gabriela Firea, iar acesta o va face pe fosta soție a lui Pepe mamă pentru a treia oară.

Aceasta mai are puțin până când va aduce pe lume cea de-a treia fetiță, iar cei doi au hotărât că este momentul să facă și cununia. Fosta soție a lui Pepe nu s-a sfiit să posteze poze de la petrecerea de cununie, dar nu a dat de bănuit că este vorba despre un așa eveniment important din viața ei.

Raluca Pastramă radiază de fericire

După ce a divorțat cu scandal de Pepe, Raluca Pastramă pare mai fericită ca niciodată. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim, bărbatul care o va face mamă pentru a treia oară.

În fotografiile de la cununie fosta soție a lui Pepe se vede că radiază de fericire și a fost extrem de frumoasă în rochia ei albă care îi scotea în evidență burtica de gravidă exact atât cât trebuie.