Nuntă secretă în showbiz. Alexandra Dinu este în culmea fericirii, fiul vedetei a spus tot

Nuntă secretă în showbiz. Alexandra Dinu este în culmea fericirii, fiul vedetei a spus tot
Evenimentul a avut loc in urma cu putin timp

Nuntă secretă în showbiz. O vedetă de la noi și-a unit destinele în mare secret, departe de ochii curioși ai presei.

S-a căsătorit în secret

Vedeta pare că a tras lozul cel mare, pentru că soțul ei este unul dintre cei mai bogați tineri din zona Satu Mare.

Alexandra Dinu are toate motivele să fie fericită. Sora ei, Cătălina Lavinia Dinu, s-a căsătorit în mare secret. Ea a organizat marele eveniment fără să fază prea multă zarvă.

Cătălina lavinia Dinu s-a măritat cu un bărbat foarte bogat. Cei doi au avut o ceremonie religioasă și o petrecere discrete, fără ca presa să știe.

Radu Bud, cumnatul Alexandrei Dinu, este moștenitorul unei averi fabuloase. El este cunoscut în Satu Mare ca fiind un celebru afacerist în imobiliare, dar și în domeniul hotelier și al restaurantelor.

Cătălina Lavinia Dinu și Radu Bud s-au căsătorit civil la Primăria Sectorului 1 din București, la finalul lunii august.

La scurt timp a urmat cununia religioasă, la care au participat familia și prietenii, iar ceremonia și locația au părut desprinse din basme.

Mario Mutu a spus tot

Marea petrecere a avut loc în aer liber, într-un cadru restrâns, alături de familie și prieteni dragi.

Invitații au fost răsfățați cu un meniu atent selectate, cu preparate de lux și băuturi fine.

La eveniment nu putea să lipsească sora miresei. Alexandra Dinu a fost alături de Cătălina Lavinia la marele eveniment din viața ei.

“Mama a venit special pentru ziua mea și s-a nimerit să fie și nunta surorii ei. Ne întâlnim în fiecare lună, destul de des, aș putea spune. De 4 luni locuiesc singur, mi se pare foarte ok, dar, în același timp, este o responsabilitate în plus”, a dezvăluit fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, Mario, la Antena Stars, potrivit fanatik.

Se pare că Alexandra Dinu a venit singură la nuntă. Ea nu a fost însoțită de celebrul milionar Ziv Tetelman, cel cu care are o relație.  Amândoi încearcă să îți țină legătura de dragoste departe de presă.

Zev Tetelman este fostul soț al Ralucăi Sandu. Cei doi nu au făcut anunțul despărțirii în mod oficial, dar nu mai au nicio fotografie împreună pe rețelele sociale.

El și Alexandra Dinu au fost surprinși la un aprtament din zona Herăstrău, apoi au fost văzuți luând masa împreună. Mai mult, ambii au avut gesturi tandre în public, neștiind că totul este surprins de camerele de luat vederi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI