07 oct. 2023 | 19:54

Nunta momentului în showbiz-ul din România. Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios

Monden
Nunta momentului în showbiz-ul din România. Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios
Fiul Gabrielei Firea, Tudor, s-a cununat civil

Aceasta este nunta momentului în showbiz-ul din România. Fostul edil al Capitalei a trecut prin emoții așa cum nu a amai avut niciodată. Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios. Cum s-a desfăsșurat frumosul evenment.

Fiul Gabrielei Firea, Tudor, s-a căsătorit civil azi. Ce invitați are la petrecere

Azi a fost o zi memorabilă pentru Gabriela Firea, pentru că fiul ei cel mare, Tudor, s-a căsătorit la primărie cu aleasa inimii sale. Ce invitați le-au fost alături în acestă zi mare lui Tudor și mamei sale, Gabriela Firea.

Fostul primar al Bucureștiului este începând de astăzi soacră mare cu acte, pentru că Tudor s-a căsătorit civil cu iubita lui. Pentru petrecerea care este în toi, cei doi proaspeți soți au ales o locație de lux din Capitală, astfel că primii invitați au început să apară în urmă cu câteva ore.

Nora Gabrielei Firea cand ajunge la restaurant

Nora Gabrielei Firea cand ajunge la restaurant. Sursa foto: spynews.ro

Gabriela Firea are un fiu din prima ei căsătorie cu Răsvan Firea, pe Tudor, cel care astăzi s-a căsătorit cu iubita lui. Tudor Firea nu are legătură cu lumea mondenă și a preferat întodeauna să stea departe de lumina reflectoarelor, dovada fiind că doar persoanele apropiate au știut că Tudor Firea și partenera lui vor face astăzi cel mai mare pas din viața lor.

Ce afacere are Tudor Firea

La cei 28 de ani ai săi, Tudor Firea este un bărbat împlinit atât pe plan personal, precum și pe cel profesional. Acesta, împreună cu mama lui dețin o firmă de imobiliare, Gabriela Firea fiind acționar majoritar.

Astăzi, Tudor Firea și iubita lui au spus cel mai important ”Da” din viața lor, iar cei doi au decis să organizeze o petrecere la care să participe doar membrii familiei, prieteni și persoane apropiate Gabrielei Firea și lui Florentin Pandele. Evenimentul este unul mai restrâns, urmând ca nunta să aibă loc în vara anului viitor.

În timp ce Tudor Firea a încercat să se facă nevăzut, tânăra lui soție a fost surprinsă în timp ce intra în locația unde urma să aibă loc petrecerea, alături de una dintre invitatele sale.

Ce invitați mai iau parte la petrecere

Invitații au început să apară în jurul orelor 16:00, iar printre aceștia se numără și Mirela Vaida, Anghel Iordănescu și soția. De asemenea, Gheorghe Nețoiu și partenera lui sunt nașii de cununie ai cuplului, iar cei doi au sosit printre primii la restaurant, scrie spynews.ro.

Tot atunci au ajuns și Gabriela Firea, împreună cu Florin Pandele. Ulterior, și alți invitați au ajuns la restaurantul de lux. Câteva ore mai târziu, la locație a ajuns și fiul lui Gheorghe Nețoiu, Adrian Năstase, dar și Dumitru Dragomir împreună cu soția.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Risc de amendă mare de 1 Mai. Ce spune legea despre picnic și grătar
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro