Nuntă mare în showbiz! Feblețea lui Ștefan Bănică Jr. se căsătorește. Cine i-a furat inima

Nuntă mare în showbiz! Feblețea lui Ștefan Bănică Jr. se căsătorește. Cine i-a furat inima
Nicoleta Nucă se gândește la măritiș și copii

În 2014, la X Factor, apărea o tânără, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată. Tânăra Nicoleta Nucă impresiona prin calitățile sale vocale, iar pe juratul Ștefan Bănică jr., poate mai mult de-atât. De-atunci au trecut 6 ani, iar astăzi Nicoleta Nucă a devenit o tânără de 26 de ani foarte sexy.

Nicoleta Nucă se gândește la măritiș și copii

În urmă cu 6 ani, tânăra de peste Prut impresiona prin calitățile vocale, dar și prin frumusețea ei. Juratul care i-a căzut în mrejele frumuseții era chiar Ștefan Bănică jr., care i-a devenit și mentor ulterior.

De-atunci au trecut anii, iar Nicoleta Nucă a simțit nevoia unor schimbări, cel puțin estetice. Astfel că, povesteșe tânăra redacției Impact.ro, a recurs la esteticieni, având două operații estetice, rinoplastie și mărire de sâni.

Prestația tinerei din Chișinău, la acel moment, a fost unul din cele mai bune momente de pe scena X Factor, iar acest lucru i-a impresionat pe toți cei trei jurați, Delia, Horia Brenciu și, în cele din urmă, pe Ștefan Bănică jr.

Interpretarea ei beton și excepțională, așa cum spunea juratul Bănică, a fost determinantă în alegerea echipei de de jurați. Acum, la 6 ani de atunci, Nicoleta Nucă este într-o relație cu  Alex Ursache, despre care a povestit în interviul dat redacției Impact.ro, spunând că:

”Am petrecut izolarea cu iubitul meu. Am auzit de multe cupluri care s-au despărțit, în această perioadă, însă nu este cazul nostru. Cred că perioada asta chiar ne-a consolidat relația și mai mult.

Este destul de complicat să stai cu cineva 24 din 24 fără pauză și fără timp pentru tine, așa că dacă treci peste asta fără să te cerți sau să te desparți, cred că orice altă provocare nu este insurmontabilă.”, declară Nicoleta Nucă la Impact.ro.

Viața de artist în pandemie

După participarea ei în X Factor, traseul muzical al tinerei Nicoleta Nucă a avut un vârf. Tânăra recunoaște că, în mare parte, visele i s-au realizat.

Numai că, acum în pandemie, ca mai toți artiștii, nici Nicoleta nu a avut parte de prea multe concerte. De altfel, întrebată cum s-a descurcat până acum, Nicoleta Nucă a declarat:

”M-am descurcat destul de bine. A luat lucrurile ca atare fără să intru în panică. Am stat în izolare toată perioada, ca toată lumea, am respectat regulile și m-am protejat, dar fără sa devin ipohondră și fără sa-mi fac provizii ca pentru Apocalipsă.

Din punct de vedere emoțional sau psihic nu m-a afectat mai deloc, sunt introvertită de felul meu și nu am dus foarte mult lipsa socializării. Din fericire, în familie nu am avut niciun caz de Covid-19, însă am avut câțiva prieteni care s-au confruntat cu o formă ușoară a virusului și care acum sunt bine.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI