Numele fiului Adelei Popescu s-a aflat. Cum îl cheamă pe al treilea copil al ei cu Radu Vâlcan

Numele fiului Adelei Popescu s-a aflat. Cum îl cheamă pe al treilea copil al ei cu Radu Vâlcan
Numele fiului Adelei Popescu s-a aflat. Cum îl cheamă pe al treilea copil al ei cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vîlcan sunt în culmea fericirii după ce au adus pe lume cel de-al treilea băiețel.

Numele fiului Adelei Popescu s-a aflat

Cei doi au ales deja și numele bebelușului, după mai multe luni în care s-au gândit intens la cea mai potrivită variantă.

Prezentatoare Tv a dezvăluit care va fi numele celui de-al treilea bebeluș. Ea și Radu Vîlcan au decis să își numească bebelușul Adrian.

„Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu.

Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine. Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec!

S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță.

E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, a spus Adela.

De ce nu își scoate Adela Popescu băiețelul afară

Cei doi au luat decizia de nu expune bebelușul afară, la soare în această perioadă. Pentru că este caniculă, Adela Popescu a mărturisit că vrea să mai aștepte până să îl scoată pe micuț afară, pentru că pielea lui ar putea avea de suferit.

„Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare.

Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate.

Pur și simplu nu se poate respira afară. Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră”, spunea Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI