Nume surpriză în noul sezon Vlad! A fost personaj principal în Fructul Oprit la Antena 1, iar acum joacă în serialul de la PRO TV

Nume surpriză în noul sezon Vlad! A fost personaj principal în Fructul Oprit la Antena 1, iar acum joacă în serialul de la PRO TV
Adrian Titieni va interpreta rolul lui Iordache în serialul Vlad

Încă un actor se alătură echipei care interpreteză rolurile personajelor din Vlad, serialul difuzat de postul de televiziune Pro TV. Adrian Titieni va interpreta rolul lui Iordache în noul sezon care va fi difuzat la începutul anului 2020. Iordache este fostul partener de afaceri al lui Cezar și cel care i-a omorât copiii.

Adrian Titieni va interpreta rolul lui Iordache în serialul Vlad

„E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de așteptări la înălțimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare. Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin.

Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”, a declarat Adrian Titieni.

Adrian Titieni
Adrian Titieni

Regizorul serialului anunță că Iordache, personajul intepretat de Adrian Titieni, nu este singura surpriză din noul sezon al serialului Vlad.

„Iordache este cheia sezonului nou! Vlad și Cezar fac o echipă puternică, capabilă să ducă răzbunarea la final, sau cel puțin asta cred ei, dar trecutul îi prinde din urmă  pentru a echilibra balanța puterii. În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, a declarat Jesus del Cerro.

Episoadele din sezonul 2 al serialului Vlad sunt difuzate de postul de televiziune Pro TV în fiecare luni, de la ora 20:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI