Un nou actor apare în serialul Vlad de la PRO TV. Este un nume important, care va interpreta un personaj controversat

Fanii serialului Vlad vor avea o mare surpriză, pentru că-l pot vedea în cel mai nou rol pe un alt actor foarte apreciat. Acesta a jucat în câteva producții răsunătoare din România, bucurându-se de un mare succes din partea publicului. De asemenea, cele mai noi episoade ale producției de la PRO TV îl vor avea în prim-plan și pe cunoscutul actor.

Un nou actor apare în serialul Vlad de la PRO TV

Un nou actor apare în serialul Vlad de la PRO TV. Este un nume important, care va interpreta un personaj controversat
Șerban Pavlu îl va interpreta pe Cazimir, în serialul Vlad, de la PRO TV

Publicul român îl poate vedea pe actorul Șerban Pavlu, în producția de renume de la PRO TV. Cunoscutul actor al serialului „Umbre” va putea fi văzut în acțiune și într-un alt rol, față de cum s-au obișnuit telespectatorii. Personajul nou din distribuția acestui show care îi ține pe români cu sufletul la gură se va numi Cazimir și va fi interpretat de către Șerban Pavlu.

Actorul a mai jucat și în alte producții precum „Aferim” sau „Două lozuri”, fiind cunoscut și pentru rolul lui Relu din producția „Umbre”, de la HBO. Personajul misterios din serialul Vlad va fi chiar un important pion pe tabla de șah a poveștii, pentru că le va tulbura pe toate celelalte personaje, potrivit paginademedia.ro.

„Am fost mâna dreaptă a lui Cezar cât a fost la pușcărie. După ce a ieșit, Delia a început să-l monteze împotriva mea”, este dezvăluit despre controversatul personaj pe care Șerban Pavlu îl va interpreta, după cum anunță și cei de la PRO TV.

Ce se întâmplă cu Delia și Cezar, din serialul Vlad

Mai mult, fanii vor afla, odată cu noile episoade ale popularului serial că situația în familia Deliei, dar și din cea a lui Cezar se va complica tot mai mult. La fiecare pas vor fi făcute noi dezvăluiri, spre uimirea celor din fața micilor ecrane. Se pare că pericolul se va apropia și mai mult pentru personajele care încearcă să se răzbune. Cei dragi le vor deveni țintă dușmanilor și vor exista chiar dispute neîncheiate, dar care își au verdictul, în serialul difuzat lunea, de la ora 20:30, pe PRO TV.