Nucile umplute nu lipsesc niciodată de pe mesele de la sărbătorile de iarnă. Sunt ușor de pregătit, iar rezultatul nu dezamăgește pe nimeni, niciodată. Dacă vei respecta rețeta pe care ți-o vom prezenta astăzi, toată lumea se va ridica mulțumită de la masă. Ce ingredient să folosești pentru un gust aparte.
Crăciunul este sărbătoarea care reîntregește familiile. În seara de Crăciun, toți stau la masă și savurează preparate delicioase, multe dintre ele fiind, bineînțeles, tradiționale. Cu această ocazie, gospodinele pregătesc și mâncăruri și deserturi pe care obișnuiau să le facă mamele lor în copilărie.
Unele dintre acestea sunt nucile umplute. Extrem de fragede, aromate și delicioase, nucile umplute nu au cum să lipsească de pe masa de Crăciun. Nu este deloc dificil să le prepari. Pentru a obține un gust desăvârșit, îți recomandăm să folosești mascarpone pentru a pregăti crema cu care le umpli.
În rândurile de mai jos, îți prezentăm rețeta simplă pe care să o urmezi pentru a pregăti nuci umplute savuroase pentru masa de sărbători. Ai nevoie de câteva produse pentru aluatul și altele pentru crema cu care vei umple nucile. Modul de preparare este explicat pe înțelesul tuturor gospodinelor.
Citește și: Nuci umplute cu cremă de cacao, rețeta copilăriei
Citește și: Rețetă de nuci umplute și fragede. Așa ți le făcea bunica în copilărie, sunt un deliciu!
Nucile umplute sunt gata. Multe gospodine obișnuiesc să le tăvălească prin zahăr pudră vanilat, pentru a le oferi aromă mai intensă de dulce. Poți proceda în funcție de preferințele pe care le ai. Poftă bună!