07 aug. 2023 | 08:50

”Nu ștu ce să zic. E ciudat”. Andrea Compagno, explicații după ce a fost iar rezervă la FCSB

Sport
”Nu ștu ce să zic. E ciudat”. Andrea Compagno, explicații după ce a fost iar rezervă la FCSB
”Nu stiu ce sa zic. E ciudat”. Andrea Compagno, explicatii dupa ce a fost iar rezerva la FCSB

Andrea Compagno a schimbat soarta derby-ului FCSB – CFR Cluj. El a marcat singurul gol al partidei dintr-un penalty scos tot de el. La finalul partidei, atacantul italian a fost înttebat dacă se simte apreciat la FCSB și nu s-a putut abține. Cum a reacționat jucătorul.

Cum a reacționat Andrea Compagno

Derby-ul FCSB – CFR Cluj a marcat și revenirea vicecampioanei pe arena din Ghencea, după o pauză de mai bine de opt ani. Andrea Compagno a semnat singura reușită a partidei, fiind și prima a ”roș-albaștrilor” pe noul stadion Steaua.

Andrea Compagno a intrat pe teren în minutul la începutul reprizei a doua a meciului FCSB – CFR Cluj, în locul lui Andrei Cordea, și a fost cel care a schimbat soarta meciului, după ce a obținut o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a transformat-o. Întrebat dacă se simte apreciat 100% la FCSB, după ce a fost iar rezervă, acesta nu s-a mai abținut și a început să râdă.

”Nu știu ce să zic. E ciudat”. Andrea Compagno, explicații după ce a fost iar rezervă la FCSB

Andrea Compagn a decis meciul FCSB – CFR Cluj. Sursa foto: Sport Pictures

”E ciudat, ce pot să zic? Dar nu mă gândesc la asta. Încerc să dau totul, să mulțumesc patronul și staff-ul tehnic. Normal că toată lumea vrea să joace toate minutele, să fie pe teren de la început. E important că am câștigat acest meci, nu contează că am marcat eu.

Noi muncim să fim titulari, lotul e mare, jucăm la trei zile, iar staff-ul trebuia să ia deciziile cele mai bune. Trebuie să fim profesioniști, indiferent de cât jucăm, și să să dăm totul”, a declarat Andrea Compagno, la finalul partidei cu FCSB.

Cum l-a numit Elias Charalambous pe Andrea Compagno

Elias Charalambous, tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre titularizarea lui Tavi Popescu în avanposturi, în locul lui Andrea Compagno. Atacantul italian nu a fost titular în nicio partidă de campionat în acest sezon, ci doar în meciurile cu CSKA Sofia, din Conference League.

Nu-mi place să spun că unii jucători sunt rezerve. Vreau să cred că am jucători care pot schimba soarta meciurilor. Iar Compagno e un jucător care a schimbat jocul, nu e rezervă, e un game-changer (n.r -inovator, revoluționar). Atitudinea lui a fost extraordinară, ne-a ajutat foarte mult să câștigăm cele trei puncte”, a precizat Elias Charalambous,

Odată cu revenirea pe stadionul din Ghencea, fanii ”roș-albaștrilor” au luat cu asalt arena și recordul de asistență a fost doborât la derby-ul cu CFR. 28,519 de spectatori au fost prezenți în tribune. Precedentul record a fost stabilit la o partidă dintre CSA Steaua și Dinamo, din Liga a 2-a. Atunci, în tribunele stadionului Steaua s-au aflat aproximativ 21,500 de suporteri.

Pentru echipa condusă de Elias Charalambous urmează partida tur a „dublei” cu danezii de la Nordsjaelland, din cadrul turului trei preliminar al UEFA Conference League. Meciul va avea loc pe data de 10 august, de la ora 21:30.

Digisport.ro
Răsturnare de situație: UEFA le-a luat finala de Champions League!
Stirile PROTV
Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Produs periculos într-un hipermarket. A fost retras de urgență
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
Generația Z nu rezistă prea mult pe piața muncii. Experții spun că problema pleacă de la sistemul educațional
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit marele actor al României. A părăsit scena. Drum lin, maestre!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro