Nu o mai recunoști pe fosta soție a lui Connect-R. Cum a apărut Misha ieri, la petrecerea organizată de Pepe, de Sfânta Maria

Fosta soție a lui Connect-R apare din când în când în spațiul public și pare schimbată de fiecare dată. Misha a fost prezentă, pe 15 august, la petrecerea organizată de Pepe de Sfânta Maria. Printre invitați s-au aflat și Andra și Cătălin Măruță.

Fosta soție a lui Connect-R s-a schimbat

Pepe a dat o mare petrecere de Sfânta Maria și i-a invitat pe Connect-R și fosta lui soție, dar și pe Andra și Cătălin Măruță. A fost o petrecere pe cinste, iar copiii celor 3 familii nu au lipsit. Din fotografiile postate de Pepe pe contul personal de Instagram se observă că toată lumea a fost fericită și s-a distrat de minune.

„La mulți ani !!! La mulți ani, Mariilor și Marinilor !!! Să fiți iubiți, să fiți fericiți, să aveți parte numai și numai de bucurii și mai ales, să fiți sănătoși !!! Petrecere frumoasă”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare.

Foto: Instagram pepe.ro
Foto: Instagram pepe.ro

Chiar dacă au divorțat anul trecut, după doar 4 ani de căsnicie, Connect-R și fosta lui soție, Misha, au mers la petrecerea lui Pepe și s-au simțit bine, de dragul fetiței lor. Cei doi cântăreți au stat unul lângă altul în momentul în care s-au făcut fotografiile de grup. Dacă artistul nu și-a mai schimbat look-ul de ceva vreme, Misha a părut din nou schimbată. De altfel artista recurge des la schimbări de look și este de fiecare dată greu să o recunoști.

Foto: Instagram pepe.ro
Foto: Instagram pepe.ro

Misha s-a remarcat pe scena muzicală din România după ce a colaborat cu DJ Sava. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R în anul 2013, iar cununia religioasă a avut loc un an mai târziu. Nași le-au fost chiar Pepe și soția lui, Raluca Pastramă. Pe 15 ianuarie 2014, Misha a născut-o pe Maya, care seamănă perfect cu părinții ei. Din păcate, din cauza unor probleme pe care nu le-au putut rezolva, Connect-R și Misha s-au despărțit în 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI