Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit care este secretul pentru o omletă gustoasă. Renunță să mai folosești lapte când prepari acest fel de mâncare. Vezi în rândurile de mai jos cu ce să înlocuiești produsul. Dacă vei proceda astfel, omleta va ieși pufoasă și foarte bună la gust.
Multe gospodine obișnuiesc să prepare omletă cu produse lactate. Laptele este cel mai des folosit în rețetele acestui tip de mâncare. Cei mai experimentați bucătari îți recomandă să renunți la acest ingredient și să îl înlocuiești cu unul care va schimba complet textura preparatului.
Playtech Știri îți prezintă în articolul de astăzi secretul lui Chef Florin Dumitrescu pentru o omletă pufoasă și savuroasă. Nu trebuie să pui lapte în ouă, pentru a schimba textura finală a preparatului. În schimb, folosește cu încredere smântână lichidă.
Sparge ouăle într-un vas în care să le mixezi foarte bine, până se fac aproape spumă. Cu cât compoziția e mai aerisită, cu atât omleta va fi mai pufoasă. Smântâna lichidă te va ajuta în acest sens. Bineînțeles, poți adăuga în omletă orice ingrediente dorești, în funcție de gusturile tale.
„Imaginația este singura limită. Putem să folosim absolut orice: ardei gras, ceapă, bacon, verdeață, mult cașcaval”, a spus Chef Florin Dumitrescu.
Rețeta de omletă a lui Florin Dumitrescu. În continuare poți consulta lista ingredientelor de care ai nevoie pentru a o prepara, dar și indicațiile pe care să le urmezi pentru a obține un rezultat perfect.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Te-ar putea interesa și: Reţeta de şniţel a lui Chef Dumitrescu. Ce trebuie să faci cu bucata de carne după ce ai dat-o prin făină. Aşa iese crusta perfectă
Omleta ce va rezulta va ieși foarte pufoasă, atât timp cât urmezi rețeta bucătarului Florin Dumitrescu. O poți servi simplă sau alături de alte legume sau alimente, în funcție de preferințe. Poftă bună!