Nu l-a iertat nici acum pe Marcel Toader! Gabriela Cristea, replică acidă la adresa fostului soț

Gabriela Cristea nu l-a iertat nici acum pe Marcel Toader. Comentariu acid

Gabriela Cristea nu poate uita răul pe care aceasta susține că Marcel Toader i l-a făcut în timpul vieții. Ce comentariu acid a făcut aceasta după ce și-a amintit nefericirea din fosta căsnicie?

Gabriela Cristea nu l-a iertat pe Marcel Toader!

Scandalul imens în care și-au încheiat socotelile Gabriela Cristea și Marcel Toader nu poate fi uitat nici acum de fosta prezentatoare. Relația lor care părea una de succes s-a încheiat pe cât de rău a fost posibil. Prezentatoare de televiziune l-a acuzat pe fostul soț că i-a furat banii și că a lăsat-o fără niciun șfanț. Se face aproape un an de la decesul regretatului afacerist, iar nici acum vedeta de televiziune nu poate uitat nici în ruptul capului greutățile prin care a trecut și de care se face exclusiv vinovat fostul său partener.

Bruneta a reamintit poveștile triste din prima parte a carierei sale, atunci când cariera sa nu se întrevedea a fi fulminantă ca cea de acum, la primele zile în care publicul făcea cunoștință cu ea la brațul lui Toader. „În prima parte a carierei meie, toți banii, din păcate, i-am pierdut… Acum probabil că foarte mult lume știe că mi-au fost furați de fostul meu soț”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Ciao. Marcel Toader i-a adus suferință, dar cu toate asta nu-l vorbește de rău pe fostul impresar, tocmai pentru că se concenterază pe familia sa fericită și în mare pate pe creșterea celor două fetițe ale sale.

Gabriela Cristea nu l-a iertat nici acum pe Marcel Toader
Gabriela Cristea nu l-a iertat nici acum pe Marcel Toader

„Nu am făcut investiții majore”

„Nu am făcut investiții majore. Ne gândim să facem asta pentru că, până la urmă, trebuie să ne gândim și la zile negre. Dar, întâi ne-am asigurat confortul nostru de toate zilele și după aceea o să ne gândim și la alte lucruri. Oricum, aș fi făcut niște investiții frumoase dacă nu aș fi fost atât de naivă și nu m-aș fi lăsat păcălită”
Gabriela Cristea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI