07 mart. 2024 | 16:21

Noutăţi despre starea de sănătate a Regelui Charles. S-a întâmplat la o lună după ce a anunţat boala de care suferă. Ce se mai ştie despre Kate Middleton

Monden
Noutăţi despre starea de sănătate a Regelui Charles. S-a întâmplat la o lună după ce a anunţat boala de care suferă. Ce se mai ştie despre Kate Middleton
Noutăţi despre starea de sănătate a Regelui Charles. S-a întâmplat la o lună după ce a anunţat boala de care suferă. Ce se mai ştie despre Kate Middleto

Vești noi despre starea de sănătate a Regelui Charles. S-a aflat cum se simte acum, la o lună după ce a anunțat că suferă de o boală grea. În plin tratament anticanceros, a revenit la Palatul Buckingham și și-a intrat serios în responsabilități.

Regele Charles reia activitatea

Regele Charles a revenit triumfal la Palatul Buckingham, la doar o lună după ce a primit diagnosticul tulburător de cancer. După o perioadă de îngrijire și recuperare, monarhul și-a reluat activitatea cu o determinare remarcabilă, semn că starea sa de sănătate se îmbunătățește progresiv.

Vestea binecuvântată a revenirii sale a fost anunțată cu entuziasm de către Familia Regală, care a oferit asistență și sprijin pe parcursul acestei provocări medicale. Acum o lună, Regele Charles a fost lovit de vestea șocantă a diagnosticului de cancer, o veste care l-a determinat să se retragă temporar din activitățile sale regale și din Palatul Buckingham.

Cu toate acestea, curajul și determinarea sa l-au adus din nou pe drumul recuperării, iar revenirea sa la palatul său simbolic marchează o etapă importantă în lupta sa împotriva bolii.

Într-un comunicat de presă emis recent de reprezentanții Familiei Regale, se afirmă cu bucurie că Regele Charles se simte mult mai bine și a revenit în forță la Palatul Buckingham, pregătit să-și reia responsabilitățile regale. După luna de pauză, monarhul a susținut mai multe întâlniri importante cu oficiali de rang înalt din întreaga lume, demonstrând angajamentul său neclintit față de datoria sa regală.

Printre aceste întâlniri se numără discuții cu Nourredine Yazid, ambasadorul Algeriei în Marea Britanie, și cu ambasadorul Mauritaniei, Samba Mamadou. În plus, Regele Charles a avut privilegiul de a discuta și cu Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, într-o întâlnire desfășurată în format online, marcând astfel un nou capitol în relațiile diplomatice și colaborarea internațională.

”Regele i-a primit astăzi la Palatul Buckingham pe ambasadorii din Algeria și Mauritania. Domnul Nourredine Yazid și domnul Samba Mamadou Ba i-au prezentat Majestății Sale „scrisorile de acreditare”, scrisori oficiale din partea șefilor lor de stat care marchează începutul funcțiilor lor în Regatul Unit”, a transmis Familia Regală.

Cum se simte Kate Middleton

Kate Middleton nu va fi grăbită să-și reia angajamentele oficiale după operația abdominală suferită la începutul acestui an, potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice, conform publicației Tatler.

În luna ianuarie, s-a dezvăluit că Prințesa Kate Middleton a fost internată la o clinică din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. La momentul respectiv, Palatul Kensington a comunicat că aceasta va avea nevoie de zece până la paisprezece zile de recuperare în spital și că este puțin probabil să-și reia îndatoririle regale înainte de Paște.

Săptămâna aceasta, Kate Middleton a fost observată pentru prima dată de la operație, când a fost surprinsă într-o plimbare prin Windsor alături de mama sa, Carole. De asemenea, a apărut o mică confuzie când Ministerul Apărării părea să confirme participarea ei la ceremonia Trooping the Colour, atunci când a actualizat site-ul evenimentului din 8 iunie. Cu toate acestea, atât Palatul Kensington, cât și Palatul Buckingham au declarat că nu pot confirma prezența Regelui Charles sau a Prințesei Kate Middleton la evenimentul din iunie, din cauza stării lor medicale actuale.

Potrivit lui Katie Nicholl de la Vanity Fair, sursele au afirmat că „nu există nicio presiune pentru ca ea să se întoarcă la muncă înainte de a fi pe deplin aptă” și au precizat că prințesa nu se va grăbi să revină în atenția publicului după operația suferită.

Alți experți regali au spus, de asemenea, că Prințesa Kate Middleton „nu vrea să se grăbească” să se întoarcă la muncă, Robert Jobson spunând că prințesa s-a bucurat să petreacă timp cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timp ce se recuperează.

Camilla Parker își amână angajamentele

Regina Consaortă, Camilla Parker, în vârstă de 76 de ani, ia o pauză de la angajamentele regale, urmând exemplul soțului ei, Regele Charles al III-lea, și al noră-sa, Kate Middleton, Prințesă de Wales. Motivul acestei decizii?

În timp ce Regele Charles și Prințesa de Wales, Kate Middleton, se află în proces de recuperare și și-au amânat aparițiile publice, Regina Consortă Camilla Parker și-a continuat în mod normal îndatoririle regale față de public. Cu toate acestea, luni, 4 martie, s-a aflat că și ea va lua o pauză.

În prima zi de luni a lui martie, Regina Camilla și-a șters toate angajamentele din jurnalul ei regal, iar potrivit publicației „The Times”, acest lucru se datorează dorinței ei de a petrece mai mult timp cu familia ei.

Se așteaptă ca Regina Camilla să se întoarcă în public pe data de 11 martie, de Ziua Commonwealth, la slujba de la Westminster Abbey. În același timp, Kate Middleton nu va participa la eveniment și își va continua recuperarea în liniște.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Capital.ro
Tradiții și superstiții de Florii. Ce nu trebuie să faci sub nicio formă pe 28 aprilie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro